League of Legends dizisi Arcane'den yeni bir fragman geldi

Eren Eroğlu 25.09.2021 - 21:38
Netflix'in League of Legends dizisi Arcane'den yeni ve oldukça şık bir fragman yayımlandı. Dizi, iki kız kardeş olan Jinx ve Vi'ın hikâyesini anlatıyor.

Netflix'in oldukça büyük bir kitle tarafından beklenen League of Legends dizisi Arcane'den yeni bir fragman geldi. Epey güzel gözüken animasyon dizisi, Netflix'in bugün düzenlemiş olduğu bir etkinlik sırasında yeni bir fragmana kavuştu. Diziye yapılmış olan bu son bakış; dizinin, 6 Kasım 2021'de Netflix'te yayımlanacağını ortaya çıkarırken; Vi olarak Hailee Steinfeld, Jinx olarak Ella Purnell ve Jayce olarak Kevin Alejandro gibi isimlerin de kadroda yer alıyor olduğunu belirtelim.

League of Legends dizisi Arcane'den yeni bir fragman geldi

Netflix'in League of Legends dizisi Arcane, League of Legends evrenindeki oldukça önemli bir kardeş ilişkisine odaklanacak. Evrenin şampiyonlarından olan Vi ve Jinx'in arasındaki bağa odaklanacak olan dizi, iki kız kardeşin geçmişlerini bizlere gösterirken; geçirdikleri zorlu çocukluğu ve yollarının nasıl ayrılmış olduğunu bizzat öğreneceğiz. Dizi içerisinde, başka League of Legends şampiyonlarına da rastlayacağımız bilinen bir unsurken, daha önce görmediğimiz bir ismi de göreceğiz.

League of Legends dizisi Arcane'den yeni bir fragman geldi

Dizi ayrıca, Runeterra'da bulunan en ilginç hikâyelerden bir tanesine daha ev sahipliği yapacak. Piltover ve Zaun şehirleri arasındaki gerginliğe de değinecek olan dizi, bizlere Piltover ve Zaun'un mücadelesini, aralarında olan ve bitenleri de gösterecek. Yıllarca Zaun'u gölgede bırakmayı başaran Piltover'ın, yeni bir teknolojinin icadı sonrası, hakimiyeti sarsılacak gibi gözüküyor. Arcane dizisinin ilk bölümleri 6 Kasım 2021'de Netflix'te yayımlanacak. İlerleyen haftalarda ise diziden yeni bölümlerle karşılaşacağız. Yayımlanmış olan şık fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 02:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2021 21:48
gayet güzel...
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends dizisi Arcane'den yeni bir fragman geldi
İlginizi Çekebilir