League of Legends dövüş oyunu ücretsiz olacak

Ersin Kılıç 2.08.2022 - 12:07
Riot Games'in uzun süredir üzerinde çalıştığı Project L isimli League of Legends dövüş oyunu projesinin ücretsiz yani F2P olacağı açıklandı.

Riot Games uzun süre önce duyurmuş olduğu dövüş oyunu hakkında nihayet yeni bilgiler paylaştı. Project L kod adı ile anılan Riot Games'in League of Legends dövüş oyunu ücretsiz, yani F2P olarak piyasaya çıkacak. Uzun süredir geliştirilen ve AAA kategorisinde yer alacağı belirtilen oyunun ücretsiz olmasının büyük bir avantajı da beraberinde getireceğini söyleyebiliriz. Rot Games muhtemelen oyuncu sayısını yüksek tutarak, bu dövüş oyununun espor tarafına da ağırlık verecektir diye düşünüyoruz.

Riot Games'in League of Legends dövüş oyunu F2P olacak

Bu önemli açıklama ile birlikte League of Legends oyuncularının yakından bildiği yeni bir karakterin daha oyuna eklendiği açıklandı. Bu açıklamaya göre Illaoi isimli karakter de dövüş alanında kontrol edeceğimiz karakterlerden biri olacak.

Bu duyuruların yer aldığı yeni yapımcı videosunda ayrıca oyuna dair yeni bilgilere ve açıklamalara da yer verildi. Oyunun ana dinamiklerinin tamamlandığı ve yapım ekibinin karakter gelişimi, rekabetçi oyun modları ve sosyal özellikler üzerinde çalışmaya başladığı belirtiliyor. Videodaki açıklamada mikro ödemelere de değinilerek şu ifadelere yer verilmiş; "Tek bir yaklaşımla ilerliyoruz. Eğer beğenmezsek, yapmayacağız. Para kazanma söz konusu olduğunda, zamanınıza ve cüzdanınıza saygı duyacağımıza söz veriyoruz”.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 16:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 17:44
Görüntülere bakınca hacivat karagöz sandım bir an
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends dövüş oyunu ücretsiz olacak
İlginizi Çekebilir