League of Legends RP fiyatlarına zam geliyor

Murathan Özlü 6.07.2022 - 17:59
Dünya genelindeki ekonomik sıkıntılar, League of Legends RP fiyatlarına zam olarak yansımaya hazırlanıyor

League of Legends RP fiyatlarına zam geliyor. Riot Games, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çok sayıda bölgede,  RP ve TFT Jeton fiyatlarında artışa gitmeye hazırlanıyor. Firmanın sunduğu sebepler ise " dünya genelinde yaşanan enflasyon, para birimi dalgalanmaları, sunucular arasında ve içinde adil bedeller sunmayı sürdürmek, ürünlerimizde tutarlılık sağlamak ve ilgili diğer maliyetlerde yaşanan artışlar. "

League of Legends RP fiyatlarına zam geliyor, Türkiye fiyatlandırmasında beklenen artış yüzde 19 civarında

League of Legends'daki maliyet değişiklikleri 19 Ağustos sabah saat 10.00'dan itibaren geçerli olacak. Ancak Riot, bu bedel artışlarından önce, 14-31 Temmuz arasında tüm sunuculardaki RP ve TFT Jeton alımlarında iki kat "ilave RP" ve "ilave TFT Jeton" verecek. Kampanyanın sona ermesinin ardından RP paketleri 19 Ağustos'a kadar normal haline dönecek.

League of Legends RP fiyatlarına zam
Riot'un ifadesine göre beklenen zam yüzde 19 civarında. Bu fiyat değişikliği Birleşik Krallık için yaklaşık yüzde 11 iken, Avrupa sunucuları için ise yüzde 9.8'de kalmış. Enflasyon yine bize yansıdı denilebilir. Riot, ayrıca paketlerin RP bedellerini değiştirmenin ötesindeki değişikliklerden de bahsetmiş:

-Bazı sunucularda 1350 RP değerindeki şampiyon kostümlerinin veya 1380 RP/TFT Jeton değerindeki arena görünümlerinin tek bir alım işlemiyle elde edilememesi sorununu düzeltilecek.

İkinci olarak da oyunlar arasındaki tutarlılığı sağlamak adına çoğu gerçek para birimi bedelini mobil oyun piyasasında görülen standart modele geçilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 18:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends RP fiyatlarına zam geliyor
İlginizi Çekebilir