League of Legends'ın ilk şampiyonlarından Fiddlesticks yenileniyor

Ersin Kılıç 16.03.2020 - 10:54
League of Legends dünyasında korku ve dehşetin sembollerinden biri olan Fiddlesticks şampiyonu yenileniyor. Şampiyonun yenilenmiş hali ortaya çıktı.

Ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan League of Legends oyununda ilk şampiyonlar arasında yer alan Fiddlesticks karakteri yenileniyor. 10 yılı aşkın bir süredir oyunda yer alan ve metadan uzun bir süre önce düşen Fiddlesticks'in yenilenmiş hali için bir video da paylaşıldı.

League of Legends'ın ilk şampiyonlarından Fiddlesticks yenileniyor

Öncelikle League of Legends oyuncusu olarak bir dönem en sevdiğim şampiyonlara rasında Fiddlesticks'in yer aldığını itiraf etmem gerekiyor. Özellikle Parti Canavarı Fiddlesticks kostümü ile vadiye neşe saçtığım olmuştur. Şu sıralar dönem dönem Jungle, nadir olsa da Support olarak görebildiğimiz karakter, başta da dediğim gibi uzun süredir metadan düşmüştü. Şampiyonun yenileneceğinin haberleri gelmesinin ardından yenilenmiş halina dair ilk video da paylaşıldı.

Aslında yenilenen haline baktığımızda görsel olarak daha ürpertici olduğunu görüyoruz. Yetenekleri ise eski versiyonunun üzerine konmuş ve biraz daha değiştirilmiş diyebiliriz.

Zararsız Korkuluk: Karakterin pasif özelliğinde eskiden korkuluk gibi sabit kaldığını ve 1.5 saniye boyunca hareket hızı kazandığını görüyorduk. Zararsız Korkuluk isimli yeni pasif özelliği ise korkuluk kopyaları bırakıyor. Muhtemelen totem gibi de kullanabileceğimiz bu kopyalar, biraz da düşmanın kafasını karıştırmak için kullanılacak gibi duruyor. 

Q (Dehşet Sal): Yine eski yeteneğe benzeyen Dehşet Sal yeteneğinde de ufak bir değişikliğe gidilmiş. Düşmanı yine kısa bir süreliğine korkutabiliyorsunuz. fakat aynı düşmana belli bir süre geçmeden korku salamıyorsunuz. Bunun yerine CT süresinde Q özelliğiniz düşmana ufak bir hasar veriyor. 

W (Kan Hasadı): Kan hasadı da genel olarak can çalma üzerine işliyor. Eskisine oranla bu sefer birden fazla düşmandan can çekebiliyorsunuz. Yani karşınızda iki minyon ve bir düşman şampiyon var diyelim. Can çekme olayını bu üçlü arasından yapıyorsunuz.

League of Legends'ın ilk şampiyonlarından Fiddlesticks yenileniyor

E (Biçen Tırpan): Eskiden E'ye bastığınızda bir karganın (Karayel) düşmanlardan sekerek onlara hasar verdiğini görüyorduk. Bıçan Tırpan özelliğinde ise Fiddle elindeki tırpanı düşmanlarına doğru savuruyor. Onlara hasar verdiği gibi yeteneklerini kullanmasını da engelleyecek bir Stun sağlıyor. 

R (Karga Sürüsü): Bu yetenek aslında bir önceki Ulti ile aynı özelliklere sahip. Kısa bir süre odaklandıktan sonra ileri atılan Fiddle'ın etrafında dönmeye başlayan karga sürüsü alan içindeki tüm düşmanlara büyü hasarı veriyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends'ın ilk şampiyonlarından Fiddlesticks yenileniyor
İlginizi Çekebilir