League of Legends'ın yeni ormancısı Lillia çıktı

Özgür Deveci 23.07.2020 - 13:36
Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler MOBA oyunu League of Legends'ın yeni ormancısı Lillia çıktı. Detaylar haberimizde!

Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler MOBA oyunu League of Legends'ın yeni ormancısı Lillia, yayınlanan 10.15 yamasıyla birlikte aktif hale getirildi.

Lillia, Ionia'daki sihirli bir ağacın düşü. Bu ağaç, düşleri çiçeklerinde topluyor ve bu çiçekler açtığında düşler sihre dönüşüp ağacın bulunduğu ormanı besliyor. Bir gece, ağacın kendisi bir düş görüyor. Fakat bu tomurcuk açmak yerine yere düşüyor ve büyüyerek Lillia'ya dönüşüyor.

League of Legends'ın yeni ormancısı Lillia çıktı

League of Legends'ın yeni ormancısı Lillia çıktı

Lillia'nın Q yeteneği yakınındaki rakip şampiyonlara büyü hasarı veriyor. Yeteneğin dış kısmındaki rakipler ise, büyü hasarı yerine gerçek hasar alıyor. Q yeteneğinin bir de ekstra pasifi bulunuyor. Lillia'nın rakiplere isabet eden her yeteneği Lillia'ya hareket hızı kazandırıyor. Q'nun pasifi ise, maksimum 5 yüke kadar birikiyor. Şampiyonun kendi pasifi ise, zamanla rakibin azami can değerinin belli bir bölümünü büyü hasarı olarak geri veriyor.

Lillia'nın W yeteneğinde belli bir alan içerisinde kalan rakipler büyü hasarı alıyor. Ayrıca alanın merkezinde bulunan rakipler ekstra hasar alıyor. Şampiyonun E yeteneği ise, en ilginç olanı. Harita boyunca menzili sonsuz bir şekilde Dönertohum gönderen Lillia, rakipleri bir süreliğine yavaşlatıyor. Düş Tozu etkisindeki bütün rakip şampiyonlar uzaklıkları fark etmeksizin bir süreliğine yavaşlıyor ve uyumaya başlıyorlar. Eğer uyuyan rakiplere, takımınızdan birisi hasar verirse daha fazlasını alıyorlar. Yani takım savaşlarında tam bir wombo combo etkisi diyebiliriz.

Pasif - Düş Dalı: Lillia'nın yetenekleri Düş Tozu uygulayarak bir süreliğine hedefin azami canının belli bir bölümüne eşdeğer büyü hasarı verir.

Q - Çiçek Açtıran: Lillia dalını havada sallayarak yakınındaki rakiplere büyü hasarı verir. Dairenin dış kısmında yer alan rakipler gerçek hasar alır. Saldırısı isabet ettiğinde, Lillia hareket hızı kazanır.

W - Dikkat Et! İik!: Lillia dalıyla yapacağı büyük vuruş için hazırlanır ve rakiplere büyü hasarı verir. Etki alanının merkezindeki rakipler daha fazla hasar alır.

E - Dönertohum: Lillia başının üstünden bir Dönertohum fırlatarak rakiplere büyü hasarı verir ve onları bir süreliğine yavaşlatır. Eğer Lillia'nın Dönertohum'u ıskalarsa, bir rakiple veya yüzey şekliyle çarpışana dek yuvarlanmaya devam eder.

R - Mışıl Mışıl: Lillia rakiplerini bir ninni etkisi altında bırakır ve Düş Tozu'ndan etkilenen hedefleri gitgide daha da yavaşlatarak bir süreliğine uyutur. Rakipler hasar alarak uyandığında fazladan büyü hasarı alır.

Son olarak yeni ormancımız için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2020 16:39
hecarimin sevgilisi :)
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2020 14:48
Denildiği gibi:
Riven nin kılıcı var trydemirin de var ama aralarında dağlar da yani zaçma
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2020 18:08
İyi güzel de ya çoğu popüler oyunun tüm yeni içeriklerini yapın ya da hiçbirini yapmayın. Haber bulamıyoruz diye bunlara geçmeyin lütfen
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends'ın yeni ormancısı Lillia çıktı
İlginizi Çekebilir