League of Legends'ın yeni şampiyonu Yone tanıtıldı

Özgür Deveci 25.07.2020 - 10:39
Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler MOBA oyunu League of Legends'ın yeni şampiyonu Yone tanıtıldı. Detaylar haberimizde!

Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler MOBA oyunu League of Legends'ın yeni şampiyonu Yone tanıtıldı.

Kıdemli konsept tasarımcısı Justin “Riot Earp” Albers, yeni şampiyonumuz ile ilgili “Yone, Legends of Runeterra'da bir kart olarak yayınlandığında birçok oyuncu çok heyecanlandı,” diyor. “LoR'daki tasarımı, Yone'nin o zamanlar nasıl biri olduğunu tasvir ediyor. Yasuo’nun takipçilerinden biri olduğu için tasarımını benzer yapmak mantıklıydı. Ve bu kart çizimlerinde muhteşem görünüyor. Fakat League of Legends'ı yukarıdan baktığımız bir açıyla oynadığımız için istediğimiz görsel netlik oluşmayacaktı.” ifadelerinde bulundu.

League of Legends'ın yeni şampiyonu Yone tanıtıldı

League of Legends'ın yeni şampiyonu Yone tanıtıldı

Yone, hikâyelerden fırlayıp Vadi'ye inen üçüncü şampiyonumuz. Bu şampiyonun LoL'ün hikâyesini daha da ileriye taşıyacağını düşünsek de kendine has zorlukları olduğunu da kabul etmek zorundayız. Bu zamana kadar Yone yalnızca Yasuo'nun hayatındaki birkaç anda yer alan bir karakterdi. Onu her zaman sadece Yasuo'nun bakış açısından gördük ama bu, ilgi çekici bir şampiyon ortaya koymak için yeterli değil.

Q - Ölümcül Çelik: Q yeteneği, yalnızca insan yapımı kılıcını kullanıyor. Fakat Yasuo'nun Çelik Fırtına'sı gibi rakiplerini havaya savuran bir hortum oluşturmak yerine, rüzgârın gücünü kullanarak onlara doğru atılıyor ve onları havaya savuruyor.

W - Tayfbiçen: W yeteneği, yalnızca azakana kılıcını kullanıyor ve geniş darbesiyle isabet ettiği tüm rakiplere büyü hasarı vererek Yone'yi bir kalkanla koruyor.

E - Özgür Ruh: Bu yetenek, Yone'nin rakiplerine saldırarak biriktirilen hasar miktarıyla işaretlemesini ve bedenine döndükten sonra onlara bu miktarı gerçek hasar olarak vurmasını sağlıyor. Fakat Yone; Zed ve LeBlanc gibi istediği zaman bedenine geri dönemiyor. Süre dolduktan sonra geri dönüyor.

R - Mühürlü Kader: Yone'nin Q yeteneğindeki havaya savurma etkisi dışında, ultisi de rakipleri havaya savurarak ve bir noktaya doğru toplayarak Yasuo'lara mükemmel bir ulti kullanma fırsatı sunuyor.

Kısacası Yone, Yasuo'nun zıttı gibi hissettirmeyecek. Tam aksine birbirlerini tamamlayan iki yarım elma gibi hissettirecek. Son olarak yeni şampiyonumuz için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2020 21:00
Efso olmuş hero
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends'ın yeni şampiyonu Yone tanıtıldı
İlginizi Çekebilir