League of Legends'ta rün ve takdir sistemine güncelleme geliyor

Ersin Kılıç 1.06.2017 - 13:33
Rünler yeniden işleniyor
Riot Games, League of Legends için yeni güncellemeler çıkarmaya devam ediyor. Karakter ve kostümler dışında istemci ve oyun dinamiklerinde de dönem dönem köklü değişiklikler yapan firma, önümüzdeki günlerde rün ve takdir sisteminde bazı değişiklikler yapılacağını duyurdu. henüz yapım aşamasında olan bu değişiklikler ile ilgili yapılan açıklamaya ve yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

"Oyunculara daha keyifli bir oyun deneyimi sunmayı en büyük önceliği olarak gören Riot Games, yayınladığı videoyla yakında League of Legends oyuncularının beğenisine sunacağı yeniliklere dair ipuçlarını paylaştı.

Özellikle rünler, kabiliyetler ve takdir sistemi etrafında yapılacak yeni düzenlemeler, oyuncuların tercihlerini kolaylaştırmaya, stratejik derinliği artırmaya ve daha zengin takdir olanakları sunmaya odaklanıyor.

Söz konusu yenilikleri kapsayan güncellemelerin 2017 yılı Kasım ayındaki sezon öncesi dönemde oyunculara sunulması planlanıyor. Planlanan güncellemelere dair tüm detaylara aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz."

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 10:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2017 08:09
Bu kadar güncelleme çıkması benim gibi sadece zevk için oynayanları sinir etmiyor mu? Sadece bir stratejiyle oynuyorum ama her güncellemede bunu değiştiriyorlar ya avantaj oluyor ya dezavantaj bırakın rahat rahat oynayalım, sırf biz güncelleme yapıyoruz diye otu boku değiştirmenin ne alemi var !!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2017 21:01
Güncellemelere bayıldım ama en önemlisi sesli chat olacak sanırım. Zamanı gelmişti
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends'ta rün ve takdir sistemine güncelleme geliyor
İlginizi Çekebilir