LEGO Star Wars III: The Clone Wars demosu hazır!

Merlinin Kazanı 24.02.2011 - 14:14
Merakla beklenilen oyunun demosu indirilebilir durumda
Merakla beklenilen oyun LEGO Star Wars III:  The Clone Wars’un çıkmasına bir aydan daha az bir süre kala Xbox 360 için indirilebilir demo duyuruldu. PS3 demosunu ise bugünden itibaren indirilebilecek.

Activision, LEGO Star Wars III: The Clone Wars’un 3DS versiyonun da 3DS konsolu 25 Mart tarihinde Avrupa’da satışa çıkacağını açıkladı.

LEGO Star Wars III: The Clone Wars demosu hazır!
Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Ahsoka Tano gibi favori Jedi kahramanlarınızla oynayın ve ışın kılıcı fırlatmak, kesmek ve tırmanmak gibi yeni yeteneklerinizi kullanın. Ya da Captain Rex ve Commander Cody gibi en sevdiğiniz Klon askerleri ile oynayarak, ateşli silahlarınız ve roketatarlarınızla Ayrılıkçılara karşı savaşın. Oyunun 3DS versiyonu, oyuncuların sevilen animasyon dizisindeki önemli anları yaratıp kontrol edebilecekleri yepyeni oyun mekanikleri içeriyor.

Tamamı 3D ortamda geçen oyunun bu el konsolu versiyonunda uzayda it dalaşlarına girişecek, düşman robot ordularını aşmaya çalışacak, aralarında kartopu savaşları ve Droid voleybolunun da olduğu bonus misi oyunlara katılacaksınız. Oyuncular ayrıca yeni karakterler ve bonus içerik açmak için Nintendo 3DS’in Street Pass ve Play Coins özelliklerini de kullanabilecekler.

LEGO Star Wars III: The Clone Wars demosu hazır!
LEGO Star Wars III: The Clone Wars dünyanın her yerinde Nintendo 3DS ile aynı gün piyasada olacak. Oyun Xbox 360, PlayStation 3, Wii, DS, PSP ve PC platformlarında ise 25Mart’ta çıkacak.

-Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
LEGO Star Wars III: The Clone Wars demosu hazır!
İlginizi Çekebilir