Let There Be Carnage tekrar ertelendi

Murathan Özlü 13.08.2021 - 02:59
Venom'un devamı filmi olan Let There Be Carnage tekrar ertelenerek Ekim ayına kaydırıldı.

Venom'un devam filmi olan Venom 2: Let There Be Carnage tekrar ertelenerek 15 Ekim 2021'e kaldı. Marvel'ın meşhur simbiyotlarından, psikopat Carnage ile Venom'u başrole koyacak olan yapım, Haziran ayından beri dördüncü kez erteleniyor.

Let There Be Carnage tekrar

Çıkış tarihi en başta 25 Haziran 2021 olarak duyurulan yapımın çıkışı, dünya üzerinde etkisini sürdüren Covid 19 Delta varyantı sebebiyle önce 17 Eylül 2021'e, ardından bir hafta sonrasına yani 24 Eylül'e ertelenmişti. Bir son dakika duyurusuyla filmin -son duruma göre- çıkış tarihi 15 Ekim 2021 olarak belirlendi.

Venom: Let There Be Carnage tekrar -ve dördüncü kez- ertelendi

Venom'un devamlı ertelenen devam filmi, yayınlanmayı başarması durumunda ilk filmin kaldığı yerden başlayarak Woody Harrelson'un Carnage'ini filme dahil edecek.  Eddie Brock, simbiyotu kucaklayan gazeteci rolünü sürdürürken karşısında Carnage'i bulacak. Filmin yönetmen koltuğu ise değişti. Venom'un ilk filmini yöneten Ruben Fleischer yerine yönetmen koltuğunda  Andy Serkis oturacak.

Sony, Venom: Let There Be Carnage dışında,  Spider-Man evreni ile ilgili başka filmler geliştirmeye devam ediyor. Morbius ile Kraven The Hunter, duyurulan yapımlardan bazıları.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Let There Be Carnage tekrar ertelendi
İlginizi Çekebilir