Lg G2 çok yakında Android Lollipop güncellemesine kavuşacak!

Mine Oktay 5.02.2015 - 20:15
LG G2 Android Lollipop güncellemesini sabırsızlıkla bekleyenler, bu gelişmeye çok sevinecek
Üretiminin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen piyasadaki en popüler akıllı telefonlar arasında yer almaya devam eden LG G2, Android Lollipop’a kavuşmasıyla daha da değer kazanacak. Google’ın devrimsel değişikliklerle kullanıcılara sunduğu Android 5.0 Lollipop güncellemesini bekleyen LG G2 kullanıcıları, sabırlarının karşılığını çok yakında alacaklar.

Bu haberimizde sizlere ileteceğimiz bilgiler de, LG G2 hakkındaki gelişmeleri çok yakından takip eden bir okurumuz olan Fırat Belli vasıtasıyla tarafımıza aktarıldı. Okurumuzun bir LG servis sorumlusundan aldığı bilgilere göre, LG G2 Android Lollipop güncellemesini Mart ayının ortasında alacak. Servis sorumlusunun verdiği bilgilere göre cihaza Android 5.0.1 Lollipop sürümü gönderilecek ve son derece stabil, yüksek performanslı bir kullanım sunacak.

Haber için Fırat Belli‘ye teşekkürlerimizi sunuyor, LG G2 Android 5.0.1 Lollipop güncellemesi hakkındaki gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin diyoruz. Bakalım LG G2 kullanıcıları bu konudaki müjdeyi resmi olarak ne zaman alacak.

Lg G2 çok yakında Android Lollipop güncellemesine kavuşacak!
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 20:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lg G2 çok yakında Android Lollipop güncellemesine kavuşacak!
İlginizi Çekebilir