Liam Neeson, Star Wars filmini Jar Jar Binks karakterini savundu

Ersin Kılıç 16.09.2020 - 15:42
Star Wars: Episode I: The Phantom Menace aldığı büyük eleştirilerin yanı sıra Jar Jar Binks karakteri konusunda da tartışmalara sebep olmuştu.

Liam Neeson katıldığı bir söyleşide kendisinin yer aldığı Star Wars: Episode I: The Phantom Menace filmini savunduğu gibi Jar jar Binks karakteri hakkındaki acımasız eleştirilere de yer vermiş. Neeson bu eleştirilerin aktörün kariyerini mahvettiğini düşünüyor.

Liam Neeson, Jar Jar Binks aktörü hakkında konuştu

Açıkçası bir Star Wars hayranı olarak 2000'li yıllarda yayınlanan üçlemenin sevdiğim noktaları olduğu kadar sevmediğim birçok noktası da bulunuyor. Fakat en sevdiğiniz kısımlar ya da karakterler diye soracak olursanız kesinlikle Obi-Wan Kenobi aktörü olan Ewan McGregor ile birlikte Qui-Gon Jinn karakterine hayat veren Liam Neeson'u gösterirdim. Bu ikili arasındaki usta çırak ilişkisi ve ilk filmdeki hikaye örgüsü üçlemenin belki de en iyi kısımlarını oluşturuyordu.

Liam Neeson, Star Wars filmini Jar Jar Binks karakterini savundu

Star Wars: Episode I: The Phantom Menace filminin en çok eleştiri alan noktalarından birisi şüphesiz Jar Jar Binks olmuştu. Sonraki devam filmlerinde de gördüğümüz karakter ile ilgili Liam Neeson bazı açıklamalarda bulundu. Karaktere hayat veren Ahmed Best isimli oyuncunun bir sonraki Eddia Murphy olabilecek kadar eğlenceli olduğunu belirten Neeson, Jar Jar Binks eleştirilerinden sonra aktörün kariyerinin büyük oranda etkilendiğini dile getirmiş.

"Pek çok hayranın ve eleştirmenin ondan hoşlanmadığını biliyorum. Jar Jar Binks'i canlandıran sevgili dostum Ahmed Best bu konuda kariyerine gerçekten zarar verebilecek ölçüde fazla eleştiri aldı." diyen Neeson, film hakkındaki görüşlerini de şu şekilde dile getirmiş. "Bir Jedi olmalıydım, o harika ışın kılıçlarıyla falan oynamalıydım ve filmi beğendiğimi söylemeliyim. Onunla, onun bir parçası olduğum için gurur duyuyorum.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Liam Neeson, Star Wars filmini Jar Jar Binks karakterini savundu
İlginizi Çekebilir