Star Wars: Squadrons için şahane bir kısa film yayınlandı

Ersin Kılıç 15.09.2020 - 12:37
2 Ekim'de çıkacak Star Wars: Squadrons oyunu için yaklaşık 7 dakika uzunluğunda aksiyon dolu bir kısa film yayınlandı.

EA Games geçtiğimiz saatlerde Star Wars: Squadrons oyunu için adeta kısa bir film niteliğinde bir video yayınladı. Cumhuriyet ve İmparatorluk pilotlarını bir kez daha karşı karşıya getirecek olan oyunun bu yeni videosu neredeyse yedi dakika uzunluğunda.

Star Wars: Squadrons için şahane bir video yayınlandı

LucasFilm tarafından hazırlanan bu kısa film tamamen CGI teknolojisi ile oluşturulmuş. Zaten karakterlerin gözükmediği dış sahnelerin neredeyse Star Wars filmlerinin kalitesinde olduğunu söylemek mümkün. Oyunun bu yeni videosu Battle of Endor (Endor Savaşı) sonrasında başlıyor. Aslında İkinci Ölüm Yıldızı'nın yapılmaya başlamasıyla birlikte fitili ateşlenen bu savaş Star Wars evreni için oldukça önemli sonuçlara sebep olmuştu. İkinci Ölüm Yıldızı'nın imha edilmesinin yanı sıra serinin ikonik karakterlerinden Darth Vader'ın ölümü de bu savaş sonrasında yaşanmıştı. Filmlerden hatırlayacağınız gibi yine bu savaşta Darth Vader tarafından öldürülen Palpatine'in kendisini klonladığını serinin son filminde öğrenmiştik.

Aksiyon sahnelerinin tavan yaptığı bu kısa filmde ayrıca oyunun hikaye modu açısından da birçok detaya yer verildiğini görüyoruz. 2 Ekim 2020'de çıkacak oyunun Hunted isimli bu videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

5 vs 5 şeklinde bir mücadeleye yer verilecek olan Star Wars: Squadrons oyununda ikonikleşen Star Wars araçlarını kullanma şansını yakalayacağız. Oyunda multiplayer modu ön planda olsa da bir hikaye modu da bulunuyor. Görev bazlı ilerleyecek olan bu hikaye modunda farklı görevleri yerine getirmesi gereken iki pilotun hikayesine yer verilecek. Reaper, X-Waing ve The Bomer gibi yine farklı araçları kullanacağımız bu hikaye modunda tıpkı multiplayer modlarında olduğu gibi her aracın kendine has bir yapısı da bulunacak. Çoklu oyuncu modunda it dalaşı gibi serbest modlar dışında ayrıca stratejinin ön planda olduğu Fleet Battle gibi yapay zekanın da kontrol ettiği araçlara yer verilecek olan modlar bulunacak. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2020 01:30
İmparatorluk kötüler değil miydi? Tanıtım videosunda ilginç bir şekilde direnişçilerden kurtulmaya çalışan imparatorluk tarafına sempati duyulması sağlanmış. Yeni satış politikası sanırım. Ama fragman mükemmeldi. Böyle film çıksa da izlesek...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2020 13:58
yani şu kısa trailerlar gibi film çekemiyorlar ya.. İçim parçalanıyor... En azından şu trailerın filmini çek be adam... dizisini yap... oooof of
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2020 21:08
gerçekten müthiş bende hayran kaldım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Squadrons için şahane bir kısa film yayınlandı
İlginizi Çekebilir