Little Nightmares II'nin PC demosu yayınlandı

Özgür Deveci 10.12.2020 - 12:21
Bandai Namco tarafından yayınlanacak olan platform korku oyunu Little Nightmares II'nin PC demosu Steam'de yayınlandı.

Tarsier Studios tarafından geliştirilen ve Bandai Namco tarafından yayınlanacak olan platform korku oyunu Little Nightmares II'nin PC demosu Steam'de yayınlandı. Mono karakteriyle oynayacağınız demoda, ürkütücü bir ormanın içinden geçerek işaret kulesine doğru olan yolculuğunuza başlayacaksınız. Eğer kulübeye ulaşırsanız Six'i serbest bırakarak, Hunter'dan birlikte kaçabilmeniz için bir şansınız olacak. Oyunun PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch demoları ise, önümüzdeki senenin başlarında yayınlanacak.

Little Nightmares II, 11 Şubat 2021 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Steam aracılığıyla PC için piyasaya çıkacak. Oyunun PS5 ve Xbox Series X sürümleri ise, 2021'in sonlarına doğru yayınlanacak. Ayrıca oyunu PlayStation 4 veya Xbox One platformlarında satın alan kullanıcılar yeni nesil konsollara ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabilecek.

Little Nightmares II'nin PC demosu yayınlandı

Little Nightmares II, 11 Şubat 2021 tarihinde çıkacak

Mahvolmuş ve bozulmuş bir dünyada sıkışan genç çocuk Mono'yu kontrol edeceğiniz bu korku temalı platform macera oyununda The Signal Tower'ın uğursuz sırlarını keşfedeceksiniz. Yalnızca siz orijinal Little Nightmares'in yağmurluk giyen kahramanı Six'in hiçliğe kaybolmasına engel olabilirsiniz. Mono ve Six arasındaki ilişki arttıkça, ikilinin gizli ve karmaşık bulmacaları aşmak ve korkunç düşmanları yenmek için bir dizi eşyayı kullanarak birlikte çalışması gerekecek.

Cesaretinizi toplayın ve korkunç tehditlerle karşı yolculuğunuza başlayın, diyar boyunca yayılan kötülüğün kaynağını durdurma görevine çıkın. Mono ve Six'i bir dizi ürkütücü, yepyeni sakinlerin sizi avlamayı beklediği bir yolculuğa çıkarırken cesaretinizi koruyun. Dünyadaki televizyon ekranlarında yayılan kötülüğün kaynağını bulmak için korkunç Signal Tower'a doğru çıktığınız yolda ürkütücü ormanlardan uğursuz okullara kadar seyahat edin.

Son olarak oyunun daha önce yayınlanan hikaye fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2020 11:38
Demo indirmeye değer mi? Kaç saat veya dk?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2020 12:52
Oddworld Soulstrom'u 10 teraflops ps5 cihazında ne zaman oynucaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Little Nightmares II'nin PC demosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir