LittleBigPlanet2 ile eğlencenin sınırı yok!

Merlinin Kazanı 27.01.2011 - 11:19
LittleBigPLanet2 ile oyna, yarat, tüm dünya ile paylaş!
Sony Computer Entertainment Europe, herkese, kendi küçük ama etkisi büyük Sackboy ile Craftworld’de en çılgın rüyalarını gerçekleştirebilecekleri gücü veriyor. Oynayın, yaratın, tanıdığınız herkes ve tanımadığınız bütün dünya ile paylaşın. Çünkü bu, LittleBigPlanet™2 ve PlayStation®3’ün sınırsız eğlence dünyası...

Yeni yıla, PlayStation®3’te LittleBigPlanet™2 oyunu ile başlamak için hazır mısınız? Hayal gücünüzü toplayın ve küçük ama güçlü Sackboy’un dönüşünü kutlayın. Sackboy, geçen sefer geldiğinde, Craftworld’ün yamalı gezegenindeki maceraları için ’Yılın En İyi 15 Oyunu Ödülü’nü kazanmıştı. Üstelik, o zaman, oyuncular henüz oyuna başlamamışlardı. Sadece, etraflarındaki dünyanın her yönünü şekillendirmeye başlamış ve dünyanın her yerindeki diğer insanların oynaması için tüm seviyeleri yaratmışlardı. Bu kez, Sackboy öyle bir geri geldi ki; istediğiniz herhangi bir deneyimi gerçekleştirmenize güç ve destek verecek. Olanaksız mı? Hiç de değil... Siz, arkadaşınız ve aileniz, Sackboy’un sunduklarını keşfederken harika vakit geçireceksiniz.

LittleBigPlanet2 ile eğlencenin sınırı yok!
Kutuda size bekleyen bir macera var

Bir ekip oluşturun, bir Sackboy’u kişiselleştirin ve yepyeni bir macerada Craftworld’de kendi yolunuzu oluşturmaya başlayın. Gezegen, dev ve yaratıcı bir emici elektrik süpürgesi olan korkunç Negativitron’un tehdidi altında ve sadece sizin ekibiniz onu koruyabilir. Üzerinde koşacağınız, zıplayacağınız engeller, kancalar ve yol boyunca size yardım edecek Grabinator eldivenleri, çözmek için bulmacalar ve toplanacak ödüller bulacaksınız. Eğer oynadığınız oyunun çok aktif olmasından hoşlanıyorsanız, yeni PlayStation®Move Controller için özel olarak tasarlanmış on seviye tam size göre.

Ve üç milyon seviye daha: İşte size asla eskimeyecek bir oyun!

Bitirdiniz mi? Hayır. İlk LittleBigPlanet oyuncuları tarafından yaratılmış ve yüklenmiş üç milyondan fazla seviyeye geçin. Bu oyuncuların hepsi online dünyada ve her gün, her saat yükleme yaparak sizinle oynamaya hazır. Burada; kadınlar, erkekler, gençler veya sadece ruhu genç olanlar için mutlaka bir şey var. Her zaman yeni bir deneyimin keyfini çıkarabilirsiniz ve hatta ailenizdeki en ateşli oyuncu bile bu oyunu çabucak bitiremez. Aslında hiçbir zaman oyunun sonuna ulaşamaz.

Şimdi, yaratıcı olma zamanı

LittleBigPlanet 2, oyun oynamanın çok daha ötesinde bir şey. Size, tüm oyunları yeniden oluşturmadan tutun da yaratıcılığınızı konuşturmaya dek pek çok şey yapma şansı sunuyor. Bir araba yarışı veya uçuş simülatörü yaratabilirsiniz. Çocuklar için onların kitaplarından esinlenerek yap-bozlar oluşturabilirsiniz. Sevdiğiniz biri için romantik bir tekne gezisi, kafa dengi bir arkadaşınız için satranç temalı bir düello veya gürültücü bir eşli grup için eğlenceli bir rock müzik ortamı... Hareketli mekanizmalar icat etmenize, yeni vahşi yaşamları keşfetmenize, duman makineleri oluşturmanıza ve hatta otomatikleşmiş karakterleri programlamanıza izin veren Sackboy’un araç çantası Popit ile bunların hepsi mümkün. Yapması eğlenceli ve kolay, oynadıkça bu konuda daha da gelişeceksiniz.

Kendinizi bir oyun yaratıyormuş gibi hissetmiyor musunuz?

Öyle, değil mi? Ekip oluşturun ve dünyaya zevkinizi göstermek için bir moda şovu düzenleyin. Bir müzik klibi yapın, gözden geçirebileceğiniz bir aile fotoğraf albümü veya sanal bir evcil hayvan için muhteşem bir yuva oluşturun. Çocuklarınızı yarışmaya çağırın ve nasıl düşündüklerini görün. İnteraktif bir doğum günü kartı hazırlayın. Gördüğünüz her şeyle etkileşim içinde olabilirsiniz ve etiketlere, boyalara, metale, süngerlere, balonlara, yaylara, motorlara, plazma dizilerine, elektriğe, duman makinelerine ve PlayStation 3’ünüze yüklediğiniz her fotoğrafa sahip olabilirsiniz. Sonuçta her şey planladığınız gibi olmayabilir, ancak tüm bunları yaparken süper vakit geçireceğiniz garanti!

LittleBigPlanet2 ile eğlencenin sınırı yok!
PlayStation®Network dünyasında eğlenin

İyi iş: Bir mola verdiniz. Evden ayrılmadan dünyayı biraz gezmenin tam zamanı. Dünyanın her yerinden insan, yeni deneyimler yaratıyor ve sizin keşfetmeniz için PlayStation®Network’e yüklüyor. Birlikleri toplayın veya online dünyada karşılaştığınız insanlarla ekip oluşturun ve işe girişin. Sevdiğiniz seviyeleri bulmanıza ve paylaşmanıza yardımcı olan yepyeni bir sosyal site olan LittleBigplanet.com yoluyla LittleBigPlanet maceracısı arkadaşlarınıza bağlanabilirsiniz.
 
Ailenizin her üyesinin ve tanıdığınız herkesin sevecekleri bir şeyler bulabileceği LittleBigPlanet 2’ye hoş geldiniz. Eğer seveceğiniz bir şey bulamadıysanız, yeni bir şeyler yaratmakta da serbestsiniz!

Özel baskısı da mevcut

LittleBig Planet 2, iki farklı paket seçeneği ile 19 Ocak itibariyle mağazalarda olacak. Birinci seçenekte sadece oyun bulunuyor ve fiyatı 129 TL. İkinci seçenek ise özel tasarımlı metal kutu, 7 adet oyun kostümü, 5 adet PSN avatarı ve 320 GB konsol ile birlikte paket halinde satışa sunuluyor ve fiyatı 179 TL.

Daha fazla bilgi için: www.eu.playstation.com ve www.littlebigplanet.com

-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 19:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
LittleBigPlanet2 ile eğlencenin sınırı yok!
İlginizi Çekebilir