Logan Paul'un intihar videosu bu sefer de oyunlara ilham oldu

Furkan Güler 31.01.2018 - 10:30
El atmadığı bir oyunlar kalmıştı. O da oldu.

YouTube'un meşru olmayan yıldızı Logan Paul, geride bıraktığımız haftalarda çektiği intihar içerikli video yüzünden internetin gündemine oturmuştu.  Japonya'da çektiği vlog sebebi ile takipçilerinden büyük tepki toplayan Paul, videoyu hemen kaldırmış ve özür dilemişti. Fakat özür sonrasında yine durumları toparlayamayan YouTuber, bu sefer başka bir şekilde insanlara ilham olmaya devam ediyor. Yapılan intihar videosunda sonra oyun geliştiricileri, hızla mobil platforma Logan Paul temalı oyun yapmaya başladılar. Hatta bu oyunlardan bazıları uygulama marketlerinde yerlerini almaya başladı bile.

Logan Paul temalı mobil oyunlar çıktı

Sonsuz koşu oyunları ile birlikte Logan Paul'un başrolde olduğu orman keşif oyunları milyonlarca kez indirildi. Oyunlarda Logan Paul ismi geçmediği için YouTuber'ın kendisi oyunlara da müdahale edemiyor. YouTube'un önerilenler listesinden çıkarıldıktan sonra gençleri intihara teşvik etmemeye yönelik videolar yapan Logan Paul için yavaş yavaş çöküyor diyebiliriz.

Çalıştığı bütün markaları birer birer kaybeden YouTuber, YouTube Red programlarından da çıkartılınca kazandığı paranın miktarı da oldukça düştü. Hangi oyunların Logan Paul temalı olduğunu belirtmek istemiyorum. Çünkü artık kendisinin reklamını yapmak pek doğru gelmiyor. 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2018 14:37
İyi olmuş olay iyice sulandırılsın. Tepki gösterenler mosmor kalacaklar çünkü dünya şiddet istiyor. Oyun kaç milyon indirilmiş bu durum logan paul lincinin boşuna olduğunu gösterir.
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2018 22:02
Dünyanın çivisi çıkmış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2018 14:07
Zaten bu zamana kadar kazandığı para ona ömür boyu yeter
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2018 13:23
Bıktım şu sincabın haberlerinden be güzeller güzeli MK.. Boş verin şunu artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Logan Paul'un intihar temalı videosu oyunlara ilham oldu
İlginizi Çekebilir