Logitech yeni faresi Mx Master'ı tanıttı

Merlinin Kazanı 3.06.2015 - 15:06
Logitech'ten yeni bir kablosuz fare
logitech, performans ustası yeni mouse’u Logitech® MX Master Wireless Mouse’u 03 Haziran 2015, Çarşamba günü Adahan Otel’de düzenlediği toplantı ile tanıttı. Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar’ın ev sahipliğindeki toplantıda, endüstriyel tasarım alanında Türkiye'nin en önemli isimlerinden  Sertaç Ersayın da teknoloji dünyasındaki son tasarım trendlerini katılımcılar ile paylaştı.


Hassasiyet, hız ve konfor açısından sektörün en üstün mouse’u olarak tanımlanan MX Master’ın çoklu ekranlar, cihazlar ve işletim sistemlerinde kullanım kolaylığı sunduğunu belirten Mustafa Uyar, “Şık tasarımı ile dikkat çeken MX Master, çok sayıda navigasyon seçeneği ve gelişmiş özellikleri ile bugüne kadar tasarlanan en iyi mouse” dedi.

 Logitech MX Revolution ve Logitech Performance MX’den oluşan serinin son üyesi Logitech MX Master Wireless Mouse ele uygun şekilde, konfor, hız ve kontrol için tasarlandı. Elinizi ve bileğinizi doğal pozisyonda kavrayan mouse, ergonomik tuşları ve kaydırma tekerleği ile akıcı bir kullanım deneyimini sunuyor.

Logitech yeni faresi Mx Master'ı tanıttı
 Tarama yaparken tekerleği çevirme hızınıza göre otomatik olarak tıklatmalı kaydırma modundan yüksek-hızlı kaydırma moduna otomatik geçiş yapabilen, hıza duyarlı tekerleğe sahip Logitech MX Master Wireless Mouse sayesinde tek çevirme hareketiyle sayfalar arasında kolayca geçiş sağlayabilirsiniz.  Windows®  ya da Mac®  bilgisayarınıza, Logitech Unifying  alıcı veya  Bluetooth® Akıllı Teknoloji ile bağlanan MX Master, aynı anda masaüstü bilgisayar, laptop ya da tablet gibi üç farklı cihazla eşleşebiliyor ve Easy-SwitchTM tuşu aracılığıyla tek dokunuşla cihazlar arasında kolayca geçiş imkanı sunuyor. Ayrıca mouse üzerinde Mac® bilgisayarınızdaki dokunmatik hareketleri atayabileceğiniz özelleştirilebilir bir tuş da bulunuyor.

 Logitech OptionsTM yazılımı MX Master’ın tuşlarını ihtiyaçlarınız doğrultusunda özelleştirme imkanı sağlarken, Logitech Darkfield LaserTM  özelliği neredeyse her yüzeyde, camda veya parlak zeminlerde bile üstün takip özellliği sunuyor.

Şarj edilebilir bataryası bulunan MX Master, full şarj ile 40 gün kullanım; dört dakika şarj ile  bir günlük kullanım sağlıyor. Işık göstergesi ile şarjın miktarını kontrol edebilir, şarj ederken de mouse’unuzu kullanmaya devam edebilirsiniz.

Logitech MX Master Wireless Mouse’un tavsiye edilen satış fiyatı 299TL (KDV dahil)

-Basın Bülteni
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 22:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Adrenalin2015
Adrenalin2015 22.06.2015 12:35
Ben o fiyata 30 tane mouse alırım toplu aldığım için indirim yaparlar bir 40'a çıkarırım 39 tane mouse kâr :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2015 19:45
benim 10 tl lik mousedan ne farkı var bu takozun? ikisinin de işlevi aynı MK.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2015 12:07
Fps oyunu oynayacagım diyosanız. Steelseries sensei nin üzerine mouse tanımam. Dünyanın en iyi fps oyun mouse dur kendileri.
Kalan Karakter: 300 Gönder
brand02
brand02 3.06.2015 23:14
arkasını düzleştirsen/yumuşatsan benim faremin aynısı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
durates
durates 3.06.2015 18:16
1. sini kullanıyorum özellikle tekere alıştıktan sonra diğer fareler işkence gibi geliyor bu daha da iyiye benziyor. Ama bu serilerin(mx değil de g700 lerde) bir kısmında butonlarda arıza vardı. Onu düzeltmişlerdir inşallah.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Logitech yeni faresi Mx Master'ı tanıttı
İlginizi Çekebilir