Loki dizisi için yeni bir video yayınlandı

Ersin Kılıç 6.05.2021 - 02:01
Tom Hiddleston'ı Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen karakterlerinden birini canlandıracağı Loki dizisinden yeni fragman geldi.

Gösterim tarihine yaklaşık bir aylık süre kalan Loki dizisi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni'nin şüphesiz en sevilen karakterlerinden biri olan Loki'ye odaklanacak bu yeni seride karakterin akibetini daha yakından görme şansına erişeceğiz. Bu karakterin bu kadar sevilmesinde büyük pay sahibi olan Tom Hiddleston'ı bir kez daha Loki rolü ile izleyeceğimiz dizi 11 Haziran'da Disney+ servisi üzerinden haftalık olarak yayınlanmaya başlayacak. 

Loki dizisi için yeni bir fragman yayınlandı

Öncelikle yayınlanan video ve haberin detaylarının Avengers: Endgame filmini izlemeyen takipçilerimiz için SPOILER, yani keyif kaçırıcı olabileceğinin uyarısını yapalım. Eğer MCU'da güncel değilseniz koşarak haberden uzaklaşabilirsiniz :)

Loki dizisinde Tom Hiddelston dışında Owen Wilson gibi deneyimli bir oyuncu daha rol alıyor. Zaten daha önce yayınlanan fragmanlarda olduğu gibi Tom Hiddelston dışında kendisinin de bu videonun odağında olduğunu görüyoruz. Dizide oyuncunun canlandırdığı akrakterin önemi de oldukça büyük olacak.. Dizide ayrıca Yesterday, Into the Badlands ve Flowers gibi yapımlarda da yer alan Sophia Di Martino'nun oynayacağı da açıklanmıştı. Bu oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor. 

Loki dizisi karakterin Avengers: Endgame sonrasında başından geçenleri konu alacak. Loki'nin aslında zaman kavramını düşünecek olursak ilk Avengers filminde tutuklanmasının ardından alternatif zaman diliminde başından geçenleri göreceğiz desek daha doğru olur. Hatırlarsanız Endgame filminde ekip geçmişe gitmiş ve Loki'nin Teseract ile birlikte kaçmasına sebep olmuştu. 

Loki dizisinde zamanın akışından sorumlu olan ve daha önce çizgi romanlarda da karşımıza çıkan Time Variance Authority birliğinin yer alacağını biliyoruz. Bu birliğin Loki'yi yakalamasının sebebi ise görüldüğü gibi zaman akışını tekrardan rayına oturtmaya çalışmak. Dizi boyunca Loki'yi farklı zaman akışlarına giderken göreceğiz de diyebiliriz.

Tom Hiddleston dışında belirttiğimiz gibi Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sasha Lane, Sophia Di Martino ve Richard E. Grant gibi oyuncuları da bünyesinde barındıran Loki dizisi 11 Haziran'da yayınlanacak. Marvel bildiğiniz gibi WandaVision ile birlikte kendi dizi furyasını da başlatmıştı. Geçtiğimiz haftalarda ise Falcon and the Winter Soldier dizisi bitmiş ve büyük beğeni toplamıştı. Loki sonrasında ise What if, Hawkeye, She-Hulk ve Moon Knight gibi yapımlar gelecek.

Loki dizisi için şahane bir fragman yayınlandı

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2021 17:19
Yalnız 11 Haziran değil 9 Haziranda gösterime girecek 2 gün erkene alındı (aslında pek bir sey fark etmedi ama??)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Loki dizisi için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir