Loki dizisi ikinci sezon onayını aldı

Özgür Deveci 8.11.2020 - 14:24
Michael Waldron tarafından Disney Plus için oluşturulan Marvel Comics dizisi Loki, ikinci sezon onayını aldı.

Michael Waldron tarafından Disney Plus için oluşturulan Marvel Comics dizisi Loki, ikinci sezon onayını aldı. Loki, Marvel Sinematik Evreni'nin en popüler karakterlerinden biri ve ilk olarak 2011 yapımı Thor filminde karşımıza çıkmıştı. Dizinin başrol oyuncusu Tom Hiddleston, kötü adamdan anti kahramana dönüşen sevimli, komik ve yaramaz olan Loki'yi canlandırıyor. Hiddleston, başrol oynadığı rol de dahil olmak üzere toplam 5 filmde Loki karakterine hayat verdi.

Hiddleston'ın roldeki popülaritesi kesinlikle Disney Plus'ın bir Loki televizyon dizisinin hazırlamasını etkiledi ve 2018'de WandaVision, Falcon ve Winter Soldier ve Hawkeye gibi MCU karakterlerinin yer aldığı birkaç diziden biri olacağını duyurdu. 6 bölümden oluşan bir mini dizi halinde yayınlanacak yapım, Avengers: Endgame olaylarında Tesseract'ın kontrolünü ele geçirdikten sonra zamanda yolculuk yaparken Loki'yi konu alacak. Dizinin diğer oyuncuları arasında Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sasha Lane, Sophia Di Martino ve Richard E. Grant gibi ünlü isimler bulunuyor.

Loki dizisi ikinci sezon onayını aldı

Loki dizisi ikinci sezon onayını aldı

Production Weekly tarafından yayınlanan liste, Loki'nin ikinci sezon onayı aldığını doğruladı. Ekip ve hizmet sağlayıcıların projelerini listeleyen yayının son sayısı, Loki'nin 2022'nin Ocak ayında çekimlere başlayacağını listeledi. Bu da dizinin ikinci sezonunun yayınlanacağını işaret ediyor. Şu an için Disney cephesinden resmi bir açıklama yapılmasa da, PW'nin prodüksiyon tarihlerini listelediği ve potansiyel yapımlar hakkında spekülasyon yapmadığı göz önüne alındığında, raporun doğru olduğunu düşünebiliriz.

Liste doğruysa Loki, Marvel'ın ikinci sezon için yenilenecek olan ilk MCU dizisi olacak. Stüdyo, dizilerin birden fazla sezon olup olmayacağı konusunda yorum yapmakta tereddüt ediyor. Bu da hayranların her dizinin bir sezon olup olmadığı konusunda kararsız kalmasına neden oluyor. Yayınlanan bu rapor, en azından Loki'nin zamanda yolculuk dizisinin ikinci sezonu olduğunu öne sürüyor. Bu aynı zamanda Loki'nin Disney ve Marvel'in gösterime girmeden önce yenilemesi için yeterince iyi olduğuna dair bir işaret olarak da karşımıza çıkıyor. Ancak bunu öğrenmemiz için 2022'ye kadar beklemek zorunda kalacağız.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2020 14:25
Önce ilk sezonu görseydik :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 8.11.2020 18:15
Thanos’un dizisi çekilmeli bence.
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2020 14:24
Sebep??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Loki dizisi ikinci sezon onayını aldı
İlginizi Çekebilir