Loki dizisinin yeni fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 20.05.2021 - 10:26
Disney Plus dizisi Loki'den yeni fragman yayınlandı. Başrolünü Tom Hiddleston’ın üstlendiği dizi, 9 Haziran'da izleyici ile buluşacak.

Önümüzdeki ay yayınlanması planlanan Loki dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Michael Waldron tarafından senaryosu kaleme alınan Loki, 6 bölümden oluşan mini dizi halinde yayınlanacak. Dizi, Avengers: Endgame filminde Tesseract'ın kontrolünü ele geçirdikten zamanda yolculuk yapan karakterin, sonrasında yaşadığı olayları konu alacak.

Loki dizisinin yeni fragmanı yayınlandı

Loki dizisi, 9 Haziran'da hayranlarla buluşacak

İlk olarak 2011 yapımı Thor filmiyle izleyici karşısına çıkan Loki, Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen karakterlerinden biri oldu. Tom Hiddleston'ın başrolünü üstlendiği dizi, Disney Plus'ta izleyiciyle buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sasha Lane, Sophia Di Martino ve Richard E. Grant gibi başarılı isimler bulunuyor. Bu arada dizinin devam sezonlarının da geleceği söyleniyor, ancak konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Marvel Studios, Disney Plus için başka dizilerde duyurmuştu. Bunlardan WandaVision ve The Falcon and the Winter Soldier gösterime girerken, What If ...?, Ms. Marvel, Hawkeye, She-Hulk ve Moon Knight ise henüz yapım aşamasında. Son olarak Loki dizisinin yayınlanan yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Loki dizisinin yeni fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir