Loki'nin Sevilen Karakterleri Mobius ve O.B. Geri Dönüyor

Tunay Şahin 22.03.2024 - 15:41
Loki dizisinden Mobius ve O.B., Web of Spider-Man #1'de sürpriz bir cameo ile çizgi roman dünyasına adım attılar, Marvel evrenindeki etkilerini pekiştirdiler.

Disney+ dizisi Loki'den tanıdığımız Mobius ve O.B. karakterleri, Marvel Sinematik Evreni'nde kendilerini önemli figürler olarak kanıtladıktan sonra, Web of Spider-Man #1de sürpriz bir cameo yaparak çizgi roman dünyasında da yerlerini aldılar.

Loki'nin Sevilen Karakterleri Mobius ve O.B., Marvel Çizgi Romanında Göründü

Marvel'in Loki dizisinde önemli roller üstlenen Mobius ve Ouroborus (O.B.), "Spider-Gwen: Web of Spider-Man #1"de, Zaman Değişimi Otoritesi (TVA) çatısı altında, Gwen hakkında konuştukları bir sahnede yer alıyorlar. İlginç bir şekilde, sahne, dizideki karakterlerin Owen Wilson ve Ke Huy Quan tarafından canlandırılan versiyonlarını yansıtacak şekilde tasarlanmış.

Loki'nin Sevilen Karakterleri Mobius ve O.B., Marvel Çizgi Romanında Göründü

Özellikle Mobius, çizgi romanlarda Mark Gruenwald'a dayanarak klonlanmış bir TVA çalışanı olarak tanıtılırken, Ouroborus'un She-Hulk serisinde TVA yargıcı olarak yer alması, her iki karakterin de Marvel Comics köklerine sahip olmasını sağlıyor.

Web of Spider-Man #1'de, 2024, Örümcek Evreni tarihinin en önemli yıllarından biri olmaya aday. Tek sayı olarak yayınlanan çizgi romanda, 2025'in başına dek Spider-Verse'te gerçekleşecek en önemli Örümcek Hikayeleri ve karakterlerinden bazılarını sergilenecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Loki'nin Sevilen Karakterleri Mobius ve O.B. Geri Dönüyor
İlginizi Çekebilir