LoL 2021 Dünya Şampiyonası İzlanda Reykjavik’te gerçekleşecek

Ersin Kılıç 10.09.2021 - 15:04
Riot Games güvenlik ortaklarının yakın işbirliği ile birlikte 2021 Dünya Şampiyonası’nın İzlanda Reykjavik’te gerçekleştireceğini duyurdu.

Yılın en büyük ve prestijli rekabetçi espor etkinliklerinden biri olan 2021 Dünya Şampiyonası, Reykjavik Laugardalshöll kapalı spor arenasında 5 Ekim’de başlayacak ve 6 Kasım'daki finallerle son bulacak.

Sağlıklı Ve Güvenli Bir Ortam Sunulacak

Riot Games yaptığı açıklamada; sunumda ve prodüksiyonda çalışacak herkes ve takımlar için sağlıklı ve güvenli bir ortam sunmaya odaklandıklarını, bu yüzden de 2021 Dünya Şampiyonası'nın izleyicisiz olarak gerçekleştireceklerini belirtti. Yapılan açıklamaya ek olarak, katılımcıların güvenliğini sağlayabilmek adına çeşitli sağlık örgütlerinden, yerel ve ulusal yönetimlerden yardım almaya devam edileceği vurgulandı.

LoL 2021 Dünya Şampiyonası İzlanda Reykjavik’te gerçekleşecek

Sezon Ortası Turnuvası (MSI)’da İzlanda Reykjavik’te Gerçekleşmişti

Riot Games, Sezon Ortası Turnuvası'nı (MSI) geçtiğimiz Mayıs ayında Laugardalshöll'de yine izleyicisiz olarak başarılı bir şekilde gerçekleştirmişti. Oyuncular, çalışanlar ve ortaklar arasında tek bir COVID-19 vakası bile tespit edilmeyen etkinlik şu ana kadarki en başarılı Sezon Ortası Turnuvası olma özelliğini taşıyor. MSI finallerinde karşı karşıya gelen DAMWON KIA ve Royal Never Give Up arasındaki çekişmenin yayını, geçmiş MSI finalleri ile karşılaştırıldığında, rekor kırarak 23 milyon anlık izleyici sayısına ulaşmıştı.

Turnuvaya katılmaya hak kazanan takımlar, kura çekimi ve yayın programı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi ilerleyen tarihlerde açıklanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 06:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
LoL 2021 Dünya Şampiyonası İzlanda Reykjavik’te gerçekleşecek
İlginizi Çekebilir