LoL kostüm iadesi ve şampiyon iade etme

Ersin Kılıç 3.09.2020 - 14:05
League of Legends oyununda satın aldığımız şampiyonları ve karakterleri nasıl iade ediyoruz? LoL şampiyon iade etme işlemini anlatıyoruz.

League of Legends şampiyon iade etme ya da kostüm iadesi nasıl yapılıyor? Bu gibi yöntemler oyuncuların en çok uğraştığı ve bilmeyenlerin aslında menüler içerisinde dolaşmasına sebep olan özelliklerden sadece birisi. Eğer League of Legends oyununda şampiyon, kostüm ya da benzeri bir eşya alırsanız, beğenmemeniz durumunda bunları nasıl iade edebileceğinizi anlatacağız.

LoL şampiyon iade etme nasıl yapılır?

League of Legends tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip. Aslında oyunu tamamen bedava olarak oynamak mümkün. Öyle ki şampiyonların hepsini parayla, yani Riot puanı ile alabildiğiniz gibi oyun içerisinden kazandığınız kristallerle de alabiliyorsunuz. Yine de zaman zaman kristaliniz yetmediğinde parayla alan ve aldığı bu şampiyonu beğenmeyen oyuncular da bulunuyor ve iade etmek istiyorlar.

Oyundaki kostümler ise aslında şampiyonlardan daha değerli. Zira onlara direk oyun içerisinden kazandığınız kutular ile ulaşabiliyorsunuz. Fakat bu durum şampiyon açma sistemine göre çok daha zor ve rastgele işleyen bir sisteme sahip. Bu nedenle çok sevilen kostümlerde genelde elimizi cebimize atmamız gerekiyor. Tıpkı şampiyonlarda olduğu gibi kostüm ye ada benzeri içeriklerde de iade yöntemine başvurmamız gerekebiliyor.

Lol kostüm ve şampiyon iadesi nereden yapılıyor?

1- Öncelikle oyunun istemcisini açıyoruz. Profil, mavi öz ve Riot puanlarınızın gözüktüğü kısmın hemen sol tarafında mağaza sekmesi bulunuyor. Mağaza sekmesine giriyoruz.

LoL kostüm iadesi ve şampiyon iade etme

2- Mağaza sekmesine tıkladığınızda hemen altında hesap bilgilerinize ulaşabileceğiniz bir seçenek çıkacak. Bu seçeneğe tıklayın.

3- Hesap seçeneğine tıkladıktan sonra sol taraftan Satın Alma Geçmişi seçeneğine tıklayın.

LoL kostüm iadesi ve şampiyon iade etme

4- Satın alma geçmişi menüsüne tıkladığınızda karşınıza uzun bir liste çıkacak. Burada hem oyun içerisinden ücretsiz olarak kazandığınız hem de sizin satın aldığınız tüm içerikleri görebilirsiniz. Şampiyonlar, kostümler, totem görünümleri, simgeler, sandıklar ve ganimet anahtarı gibi açtığınız birçok eşya burada listeleniyor.

5- Burada iade edebileceğiniz, yani parayla (riot puanı) satın aldığınız içeriklerin sağ tarafında, işlem sekmesinin altında bir İADE seçeneği göreceksiniz. İade etmek istediğiniz içeriğin sağındaki bu tuşa basın.

LoL kostüm iadesi ve şampiyon iade etme

6- İade seçeneğini tıkladığınızda bir uyarı penceresi açılacak. Burada hesabınıza dönecek olan Riot Puanını ve iade ile ilgili uyarıları görebiliyorsunuz. Zaman zaman iade konusunda bazı kısıtlamalar olabiliyor. Yani çok sık iade işlemine başvuruyorsanız Riot bu konuda belli sayıda hak verebiliyor. Bizde son yaptığımız işlemde bu uyarı çıkmadı. Fakat 1 ya da 2 hakkınız kaldı gibi uyarılarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle buradaki pencerede çıkan uyarıları dikkate almanızda fayda var. Çıkan pencerede tekrar iade seçeneğine tıkladığınızda satın aldığınız içeriği iade etmiş olacaksınız.

LoL kostüm iadesi ve şampiyon iade etme

İşte bu şekilde League of Legends, yani LoL'de aldığınız şampiyon, kostüm ya da benzeri içerikleri iade edebilirsiniz.

Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2022 08:36
ne zaman 0 lanıyor
hak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2022 01:08
yanlışlıkla dj sona yı kristale çevirdim nasıl geri alabilirim lütfen yanıt verin çok oynamak istiyorum.
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2022 11:27
riota ticket at başka türlü alamazsın onlardan iste
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2021 22:28
mesela şöyle bişey varmı 1 yılda 1 iade hakkı geliyomu yada onun gibi bişey bu sorumu cevaplarsanız çok mutlu olurum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2021 05:49
ben kostüm aldım ama gözükmüyo çok geride kaldı heralde iade etmem lazımdı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2021 14:06
en fazla kaç kez iade edebilriz karakterleri
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2021 12:55
3
Kalan Karakter: 300 Gönder
LoL kostüm iadesi ve şampiyon iade etme
İlginizi Çekebilir