Lollipop Chainsaw Remaster Olacak

Utku Biçer 29.12.2023 - 15:56
Yapımcı Yoshimi Yasuda, Lollipop Chainsaw Remaster çıkış tarihi için 2024 yılını işaret etti. Oyun, hayranların istekleri doğrultusunda yeniden yapım yerine remaster olacak.

Yapımcı Yoshimi Yasuda, RePOP (Lollipop Chainsaw Remaster) 'ın 2024 yılında çıkacağını haberlerini doğruladı. Dragami Games ilk olarak Temmuz 2022’de Lollipop Chainsaw’un yeniden yapımını duyurmuştu. Oyunun onuncu yıldönümü için 2023 çıkış tarihi planlanmıştı. Fakat bir yıldan uzun bir sürenin ardından Lollipop Chainsaw 2024’te çıkacak haberleri yapımcı tarafından doğrulandı.

Lollipop Chainsaw Remaster Olarak 2024’te Çıkacak

Orijinal Lollipop Chainsaw 2012 yılında PS3 ve Xbox 360 için karışık eleştiriler alsa da piyasaya sürülmüştü. Fakat hantal kontrolleri yüzünden hiçbir zaman tam potansiyeline ulaşmış bir oyun olarak kabul edilmemişti. Oyun, zombi ordularından kurtulmak için elektrikli testere kullanan bir lise amigo kızı Juliet Starling’i konu alıyor. Oyun her ne kadar göründüğü kadar tuhaf olsa da hayranlar bazı zekice diyalogları içeren dövüş mekaniklerini eğlenceli buldu. Bu da yıllar içerisinde oyunun bazı hayranları için kült bir klasik haline gelmesine yol açtı.

Lollipop Chainsaw Remaster Olarak 2024’te Çıkacak

2024 yılına giriş yapmadan önce, Yoshimi Yasuda Twitter/X’te hayranlarına Lollipop Chainsaw’ı duyurdu. Çıkış onayı dışında, Dragami Games’in yaz için bir lansman hedefleyip hedeflemediği konusunda ise bir açıklama yapmadı. Bu duyuruya, oyunda Juliet’in elektrikli testereyle devasa bir zombiyi alt ettiği bir ekran görüntüsü eşlik etti. Ayrıca Yasuda, hayranlarına yıl boyunca gönderdikleri farklı mesajlar için de teşekkür etti. Yeni yıl gününde başlayacak olan bir hediye çekilişini duyurdu. Şanslı kişiye bir Juliet figürü verileceğini açıkladı.

Erteleme açıklamasından birkaç ay sonra Yasuda Twitter/X’te Lollipop Chainsaw: RePOP’un hayranların istekleri doğrultusunda yeniden yapım yerine remaster olacağını açıkladı. Bu haber bazı hayranların hoşuna gitmese de yeni değişiklikler hakkında endişeleri gidermek için tekrar bir açıklama yaptı. Hayranların hikâye ve karakter tasarımını benimsediğini fark ederek, Lollipop Chainsaw Remaster oyunu için de bunların aynı kalmasını planladığını açıkladı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 05:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2023 00:18
Umarım sansür yemez, zamanında alıp oynama sebebimiz belliydi zaten :) Şaka bi yana sannnki sjw tapaları delirtecek içerikler, yorumlar falan vardı oyunun içinde diye hatırlıyorum..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lollipop Chainsaw Remaster Olacak
İlginizi Çekebilir