Lollipop Chainsaw'ın Japonya'da CERO D derecesi alması (Bu tıpkı PEGI veya ESRB gibi bir derecelendirme) ile Grasshopper oyunu sansürlenerek oyundaki vahşet ve büyük olasılıkla cinsellik kısmı biraz makaslandı. CERO D, ülkedeki en üst düzey (herşeyin açık olduğu) CERO Z'nin bir basamak altında yer alıyor.
Japonya'daki oyun normalde CERO D derecesinde olsa da oyunun premium versiyonu CERO Z, yani sansürsüz olarak satılacak.
Öte yandan Dengeki dergisinin yaptığı açıklamaya göre oyunun Japon versiyonunda hem İngilizce hem de Japonca dil desteği olacak. Bu versiyonun Avrupa ve Amerika'ya gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor, elbette bunda iki tarafın oyuna vereceği derecelendirme ve sansür kullanıp kullanmayacakları önemli bir etken olacak. Ama eminiz ki Avustralya'da büyük kısıtlamaya gidilecektir.
Lollipop Chainsaw'ın henüz bir çıkış tarihi yok. Oyun PS3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor.
Okur TepkisiBu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
bence oyun bir işe yaramıyor böle abuk sabuk şeylerle satmaya çalışıyorlar
0 puan
MO
MK Okuru
Oyunu satabilmek için herşeyi yaparlar demekki matah birşey değilki böyle bir uygulama gereği görmüşler çoğu kişi sırf o yüzden alır eminim güzel taktik
Yorumlar (4)
puahha:) süper olur sansürsüz ama onu ayrı ve pahalı bir pakette satmazlar umarım :) tövbe tövbe neler diyorum ben :S
Neverdead gibi patlar bu da
bence oyun bir işe yaramıyor böle abuk sabuk şeylerle satmaya çalışıyorlar
Oyunu satabilmek için herşeyi yaparlar demekki matah birşey değilki böyle bir uygulama gereği görmüşler çoğu kişi sırf o yüzden alır eminim güzel taktik