Lost 2008'in ilk çeyreğinde

Murat Sonmez 3.06.2010 - 12:31
Lost 2008'in ilk çeyreğinde

Lost 2008'in ilk çeyreğinde


Ünlü TV dizisi Lost'un oyununun ne zaman çıkacağı belli oldu. Oyun 2008'in ilk çeyreğinde 360, PS3 ve PC platformları için gelecek. ABC'nin olay yaratan, gelmiş geçmiş en iyi tv şovları arasına şimdiden ismini yazdırmış olan dizisi Lost'un oyunu Ubisoft tarafından yapılıyordu.

"ABC'nin fenomen olmuş dizi Lost üzerinde çalıştığımız için oldukça heyecanlıyız" diyen Ubisoft'dan Helene Juguet "Lost markasının fanlarının beklediği gibi dizi ile aynı gizemi, aynı macerayı ve aynı olay örügüsünü yakalamak için ABC ve dizinin yapımcıları ile çok yakın çalıştık" dedi. Diğer taraftan ABC'den Bruce Gersh ise "Ubisoft ile birlikte çalışmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Dizinin çok sadık bir kitlesi var, ve bu kitleye dizinin karakterleri ile başka bir yönden etkileşim şansı verdiğimiz için mutluyuz" dedi.

Oyunda Uçuş 815 yolcularından birini oynayacağız. Bu yolcu dizide gördüklerimizden biri olmayacak. Oyun boyunca kendi geçmişi ile de hesaplaşak olan bu karakter tanıdık diğer karakterlerle de iletişim halinde olacak ve bazı yeni sırları ortaya çıkartacak. Oyunda adanın en gizemli olaylarından Siyah Duman ile de bir çatışmaya gireceğimiz söyleniyor. Oyunun bugün çıkan yeni görüntülerini aşağıdaki video'ya tıklayıp seyredebilirsiniz.


KAYNAK
Lost 2008'in ilk çeyreğinde
teamxbox.com


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lost 2008'in ilk çeyreğinde
İlginizi Çekebilir