Lost Ark Battle Pass sistemine geçti

Murathan Özlü 21.04.2022 - 17:24
Bir süredir kulaktan kulağa dolaşan dedikoduları Amazon Games doğruladı ve Lost Ark Battle Pass sistemine geçti.

Lost Ark Battle Pass sistemine resmi olarak geçti. Çıktığından beri ciddi bir ilgi gören ama bu yüzden botlar ile de başı belaya giren Lost Ark,  Ark Pass adındaki kendi Battle Pass sistemlerini bugün duyurdu.  Lost Ark'ın Battle Pass sistemi Call of Duty veya Fortnite'ınkine benzeyecek, oyuncular sadece oyunu oynayarak veya bazı durumlarda özel görevleri tamamlayarak ödüller kazanacaklar.

Lost Ark Battle Pass sistemi üç ayrı seviyeden oluşuyor

Ücretsiz olarak sunulan Ark Pass ile oyunculara seviye 30'a kadar, aralarında bir binek ve korsan altınlarının bulunduğu ödüller sunulacak. Diğer iki versiyon ise oyun içi para ile alınabilecek. Bin 500 Royal Crystals karşılığı alınabilecek olan The Premium Ark Pass bir Vertus Pet, Rapport kutuları ve gem içerecek.

Lost
Super Premium Ark paketi ise 3 bin Royal Crystals karşılığında önceki ödüllere ek olarak arasından seçim yapabileceğiniz Noble Banquet Skinler, onlara uyumlu bir duvar kağıdı ve efsanevi rapport kutuları verecek. Paketleri alabileceğiniz Royal Kristallerinin miktar ve fiyatları ise şöyle olacak:
- 1000 Kristal: 9.99 Dolar
-2.200 Kristal: 19.99 Dolar
- 5.750 Kristal: 49.99 Dolar

Lost Ark çıkış yaptığı dönemde Steam'in en çok oynanan ikinci oyunu omuştu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lost Ark Battle Pass sistemine geçti
İlginizi Çekebilir