Lost Ark Witcher 3 DLC'si bu kış geliyor

Efdal Erdem 30.06.2022 - 12:29
Lost Ark Witcher 3 DLC’si duyuruldu. Kış aylarında gelmesi beklenen DLC hakkında beklentiler yüksek. CD Projekt RED ortaklığa değindi.

2019 yılında çıkan ve devasa çevrimiçi çok oyunculu rol yapma oyunu olan Lost Ark Witcher 3 DLC’si ile evrenleri birleştiriyor. Geliştirici Smilegate, Lost Ark'ın Güney Kore versiyonundan başlayarak The Witcher 3 temalı bir DLC alacağını duyurdu.

Lost Ark bu yılki çıkışından beri batı cephesinde ne kadar popüler de olsa, Amazon ve Smilgate şu anda sonsuz bir bot saldırısıyla karşı karşıya. Milyonlarca botun kaldırılabilmesine rağmen, oyun içi ekonomi ve oyun deneyimi bu botlar sebebiyle etkileniyor.

Lost Ark Witcher 3 DLC’si hakkında şimdilik bilinenler

Geliştirici Smilegate'in oyunu hem yeni hem de deneyimli oyuncular için taze ve eğlenceli tutma hevesine sahip. Bazen daha da ileri giderek, şimdi olduğu gibi The Witcher gibi diğer büyük isimlerle işbirliği yapmaya bile istekli.

Lost Ark Witcher 3 DLC'si bu kış geliyor

Ne tazık ki Smilgate, Geralt’ın Arkesia’daki varlığının nasıl şekilleneceğine dair bir bilgi vermedi. Duyuru çok kısaydı, sadece Lost Ark ve The Witcher 3’ün logosu yan yana gösterildi. Internette dolaşan hayranların tahminlerine bakılırsa, Lost Ark’a Witcher’dan esinlenen yepyeni bir sınıf, Witcher’dan esinlenilen bir görev dizisi veya bir grup karakter görünümleri beklenebilir.

Witcher 3 DLC’sine dair IGN’e konuşan CD Projekt Red: “Lost Ark’a en gerçek Witcher deneyimini getirmek için Semilgate ile beraber çalışıyoruz. İşbirliğinin bu kış Lost Ark'a eklenmesi bekleniyor” dedi. Dolayısıyla genişleme paketi için net bir çıkış tarihi verilmezken Kore sunucularına batı sunucularına olduğundan daha önce geleceğinden emin olabiliriz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 15:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2022 23:45
Sonunda abi bu duyuru bekliyordum be helal CDPR
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2022 14:38
Nasıl indiricegiz bunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2022 22:54
Şimdi indiriyom bun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lost Ark Witcher 3 DLC'si bu kış geliyor
İlginizi Çekebilir