Lost in Random, EA Play Live etkinliğinde duyuruldu

Alparslan Gürlek 19.06.2020 - 13:11
Bu sabaha karşı yapılan EA Play Live etkinliğinde sürreal tasarımı ile Lost in Random duyuruldu. Zoink Games tarafından geliştirilen oyunu gelin inceleyelim.

EA Play Live etkinliğinde şahsına münhassır duran tek oyun diyebileceğimiz Lost in Random duyuruldu. Zoink Games tarafından geliştirilen oyun için çok detaylı bilgi paylaşılmasa da oyun hakkında fikir sahibi edici bir fragman yayınlandı. Gelin birlikte oyunu ve videoyu inceleyelim.

EA Play Live etkinliğinde Lost in Random duyuruldu

Dün gece, hatta bu sabaha karşı yapılan, Pasifik Saati ile başlayıp bizim uykusuzca izlediğimiz EA Play Live etkinliğinde birçok yeni oyun ve eskilerin çapraz platform destekleri duyuruldu. Zoink Games tarafından geliştirilen Lost in Random da bu oyunlardan biriydi. A Way Out'ın geliştiricilerinden gelecek It Takes Two oyunundan sonra gösterilmesi dezavantajı oldu fakat bence oyun ilgi çekici görünüyor.

Oyunun web sayfasındaki açıklamada oyunun tanımı şu şekilde yapıldı:

"Her vatandaşın geleceğinin zarla belirlendiği karanlık bir krallık olan Random dünyasına hoş geldiniz. Kaderiniz tarafından mağlup edilecek mi yoksa kaosun kucağında olacak ve onu kendi lehinize çalıştıracak mısınız? Oranları oynamak ve Random'un lanetini kırmak için Even ve yardımcısı Dicey ile bir yolculuğa çıkın!" 

Lost in Random, EA Play Live etkinliğinde duyuruldu

Yanımızdaki sevimli eli kolu bulunan tavla zarı Dicey ile Random'un dünyasında bizi uzun ve keyifli bir yolculuk bekliyor gibi görünmekte. Sanat tasarımı aslında bize yabancı değil, küçük bir kız, acımasız ve karanlık bir dünya, o kızdan daha masum bir yoldaş. Oyuna dair beklentilerim hikâyenin yer yer drama yer yer ise epik olacağı yönünde. Ayrıca atmosfer ve ortam videodan göründüğü kadarıyla güzel fakat görsel kalite bana pek mutlu hissettirmedi. Elbette öncelik oyunun genel kalitesinde fakat gördüğüm kaplamalar bir tatminsizlik duygusu oluşturdu. 

Fragman içinde oyunda bulunan dövüş sahnelerine ait görüntüler de vardı, kendisinden büyük bir silah kuşanmış Even hanım ablamız, düşmanlara yargı dağıtıyordu. Oyun hakkında hiçbir şey ile ilgili tam olarak net bir bilgi verilmediği için böyle varsayımsal konuşuyoruz ama, oyun beni kendisine çekmeyi başardı. Karanlık evreninde, küçük bir kız ve yoldaşı tavla zarı Dicey ile çıkacağımız macera dolu yolculuk için henüz beklememiz gerekecek. Oyun duyuruda da belirtildiği gibi 2021 yılında erişime açılacak. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2020 09:09
Nedense oyun dünyası olarak zamanında yine EA'in çıkarttığı Alice: Madness Returns oyununa çok benziyor. Sizde aynı oyuna benzettiniz sanırım ki dram görmeyi bekliyoruz. Bakalım ne tür bir hikaye ortaya çıkacak. Hikayesi güzel olsun bir şekilde götürür zaten (:
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.06.2020 16:01
Bu tarz oyunlar güzel oluyor genelde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lost in Random, EA Play Live etkinliğinde duyuruldu
İlginizi Çekebilir