Lost Planet Serisi ve RE Code Veronica X, Xbox geriye uyumlulukta

Ahmet Özçilingir 22.02.2019 - 10:30
Capcom oyunları Xbox One'da

Microsoft geriye uyumluluk servisine yeni oyunlar eklendi. Capcom oyunları yavaş yavaş Xbox One geriye uyumluluk sisteminde çoğalmaya başladı. Lost Planet Serisi ve Resident Evil Code Veronica X, Xbox One geriye uyumluluk sistemiyle, Xbox One'da oynanabilir durumda.

Lost Planet Serisi ve RE Code Veronica X, Xbox One'da

Xbox One'da Xbox 360 oyunlarının oynanabilmesini sağlayan Xbox geriye uyumluluk servisine yeni oyunlar eklendi. Son zamanlarda geriye uyumluluk servisine, bir markanın oyunlarının toplu bir şekilde ekloenmeye başladığını görüyoruz. Bu duruma bir örnek de Capcom oldu. Capcom üçü aynı amrkadan olmak üzere dört yeni oyunu Xbox One'a getirdi.  Lost Planet, Lost Planet 2, Lost Planet 3, ve Resident Evil: Code Veronica X. Xbox One geriye uyumlulukta.

Microsoft'un geriye uyumluluk konusunda Sony'ye oranla bir adım önde olduğu kesin. YEni nesilde de her iki firmanın geriye uyumlulukta atılımları olacaktır. PlayStation tarafı patent başvuruları ile gündeme geliyor. Ancak henüz geriye uyumluluk yöntemi kesinleşmiş değil. Xbox tarafı ise,  halihazırda elinde bulundurduğu geriye uyumluluk yöntemini sadece yeni nesle uyarlayacaktır. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 14:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2019 20:29
İlk oyunu oynamadım , 2. Oyun harikaydı zamanın ilerisinde grafikleri vardı... 3. Oyunu seveni görmedim... ^^
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2019 14:35
bi ONEX’te deneyelim oyunu nası gözüküyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lost Planet Serisi ve RE Code Veronica X, Xbox geriye uyumlulukta
İlginizi Çekebilir