Lovecraft evreninde geçen The Sinking City'den yeni video

Ahmet Özçilingir 2.11.2018 - 11:00
Karakter animasyonları odaklı yeni video

Sherlock Holmes serisi ile tanınan geliştirici Frogvware'in yeni oyunu Sinking City'den karakter animasyonları temalı yeni bir tanıtım videosu geldi. Korku, araştırma aksiyon ve gerilim dinamikleri ile dikkat çeken Sinking City, korku gerilim edebiyatının usta ismi H.P. Lovecraft'ın yarattığı Cthulhu mitosu temasına sahip bir başka oyun. The Sinking City'nin yayınlanan yeni videosuna aşağıdaki oynatıcı üzerinden göz atabilirsiniz.

The Sinking City'nin yeni videosu yayınlandı

"1920'lerde, Birleşik Devletler'in doğu yakasında, yarı batık şehir Oakmont doğa üstü güçlertarafından ele geçirildi. Siz şehri ele geçiren, insanlarının ve sizin beyninizi çürüten şeyin ne olduğunu ortaya çıkaracak özel dedektifsiniz."

Frogwares'in geliştirdiği, Bigben Interactive'in yayıncılığını üstlendiği The Sinking City'nin yeni tanıtım videosunda, oyunun animsyonlarındaki geliştirmeler gözler önüne seriliyor. The Sinking City'nin yayınlanan ilk fragmanlarında  karakter animasyonları, oyuncuların eleştirilerinin hedefi olmuştu. Frogware, yeni tanıtım videosu ile bu eleştirilere de cevap verdi. The Sinking City'nin ilk oynanış görüntüleri ile, animasyon geliştirmeleri sonrası karşılaştırıldı. Yürüme ve koşma animasyonlarında yeni geliştirmelerin olduğu göze çarpıyor. The Sinking City, 21 Mart 2019'da yayınlanacak.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 21:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lovecraft evreninde geçen The Sinking City'den yeni video
İlginizi Çekebilir