Lucas Arts'ın yeni nesil Star Wars oyunu ortaya çıktı.

Emre Demiray 3.06.2010 - 12:31
Lucas Arts'ın yeni nesil Star Wars oyunu ortaya çıktı.
Lucas Arts'ın yeni nesil konsollar için üzerinde çalıştığı Star Wars oyunu hakkında nihayet bazı bilgiler gün ışığına çıktı.

Oyunun adı "Star Wars: Force Unleashed" olacak ve Episode III ile Episode IV arasındaki zaman diliminde Darth Vader'ın kaçak Jedi şövalyelerinin peşinde olduğu dönemi konu alacak.

Bizler Lord Vader'ın çırağı olarak gizli bir görevle Gücün karanlık tarafında ilerleyip İmparator'u ortadan kaldırım efendi ve çırak olarak galaksinin yönetmini ele geçirmeye çalışacağız.

"Force Unleashed", Lucas Arts'ın üzerinde çok durduğu Europhia motorunu kullancak. Bu motor çevresel hasarı gerçek zamanlı olarak hesaplayabiliyor. Örnek olarak bir ağaca nasıl ve neresinden vurduğunuza bağlı olarak ikiye mi bölüneceğini yoksa bir parçasının mı kopacağını gerçek zamanlı olarak hesaplıyor Europhia motoru.

Güç kullanımımıza gelince E3'te gösterilen teknoloji demosundaki güçlerimizin hepsi olacak ve kontroller Psi-Ops oyununu andıracak şekilde olacak.

Oyunun içeriği ile ilgili alınan haberlere göre Jedi Tapınağında Shaak Ti ile dövüşüp, kendi bir grup Rancor'umuzu kontrol edebileceğiz.

Oyun hakkında daha fazla bilgi ve elbette görsel malzemeyi merakla bekliyoruz elimize geçince sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lucas Arts'ın yeni nesil Star Wars oyunu ortaya çıktı.
İlginizi Çekebilir