Mac kullanıcılarına da Western Digital

Merlinin Kazanı 4.09.2012 - 15:01
Mac için My Passport, değerli dijital içeriklerini her yere taşıyan kullanıcılar için dosya emniyeti ve güvenliği sağlıyor
Western Digital Corporation şirketinin bir iştiraki olan WD, bugün Mac için My Passport sabit sürücü serisine, USB 3.0 arayüzü ve Mac bilgisayar kullanıcıları için benzersiz 2 TB’a kadar arttırılmış kapasite eklediğini duyurdu.  Öğrenciler ve dijital içeriklerini her yere götüren Mac kullanıcıları arasında popüler olan Mac için My Passport USB 3.0 kullanıcıların, sürücüyü MacBook veya MacBook Air bilgisayarlarına bağlarken, USB 3.0’ın sunduğu daha yüksek transfer hızının avantajlarından çabucak ve kolaylıkla faydalanmalarını sağlıyor.
   
Mac kullanıcılarına da Western Digital
Şık ve ince bir tasarım sunmaya devam ederken, My Passport sürücü, taşınabilir sürücüler ile ilgili listelerinin en başında emniyet ve güvenlik olan kullanıcılar ve profesyoneller için, şifre koruma ve donanım şifreleme özellikleri ile içeriği izinsiz erişim ve kullanımdan korur. Mac için My Passport sürücüleri, aynı zamanda, değerli dosyaları korurken, kolay yedekleme için kutudan çıkışta Apple Time Machine ile uyumludur.

Mac kullanıcılarına da Western Digital
WD’nin tüketici depolama ürünleri grubundan sorumlu ürün pazarlama direktörü Ralf San Jose ‘Bugünün mobil tüketicileri, dijital dosyalarına ulaşmak ve transfer için hızlı, güvenli, kompakt ve güvenilir yollar arıyorlar.’ diye açıkladı. ‘Mac için My Passport USB 3.0, mobil kullanıcıların evden uzaktayken ihtiyaçları olan ek güvenlik özelliklerine, çok hızlı bir USB bağlantısının rahatlığını ekliyor. Tüm bu avantajları 2 TB’lık benzersiz endüstri kapasitesine ilave ederek, talepkar Mac kullanıcıları için mükemmel çözümü sunuyor.’

Mac için My Passport sürücüleri, sürekli seyahat halinde, outdoor ve macera lokasyonlarında bulunan Mac kullanıcılarının favorisi olmaya devam ediyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik
Mac için My Passport, 3 yıl sınırlı garantiye sahiptir. Mac için My Passport’u seçkin satıcı ve distribütörlerinde bulunabilirsiniz.

Mac için My Passport sürücüleri için önerilen perakende satış fiyatları : 500GB - 109.99 USD, 1TB - 149.99 USD, 2TB – 249.99 USD’dır.

- Basın Bülteni
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 09:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mac kullanıcılarına da Western Digital
İlginizi Çekebilir