Mafia: Definitive Edition grafikleri ne kadar değişti?

Ersin Kılıç 15.06.2020 - 12:10
Mafia: Definitive Edition için yayınlanan son fragman ile birlikte oyunun orjinal grafikleri kıyaslanmış. Güzel bir nostalji bizi bekliyor.

Mafia Trilogy paketi her ne kadar heyecan yaratmış olsa da bu heyecanın en büyük payı Mafia: Definitive Edition oyununa ait. Seriye vurucu bir şekilde başlamamıza sebep olan Mafia: Definitive Edition için geçtiğimiz günlerde bir fragman yayınlanmıştı. Bu fragman her ne kadar oynanış görüntülerine sahip olmasa da oyunun tonlaması hakkında önemli ipuçları barındırıyordu. İşte bu fragmanda gösterilen sahneler ile orjinal oyundaki sahneler kıyaslanmış.

Mafia: Definitive Edition grafikleri ne kadar değişti?

TripleADegest kanalı tarafından yapılan bu kıyaslamaya baktığımızda Mafia: Definitive Edition için önemli değişikliklerin bizi beklediğini görüyoruz. yenilenen bu sürümde sadece grafikler değişmemiş, yaşanan olaylar ve seslendirme gibi önemli etkenlerin de değiştirildiğini görüyoruz. örneğin orjinal oyunda abes bir şekilde Sam'i kucakladığımız sahnenin yerine onu sürüklediğimiz bir sahne konmuş. Yine aynı şekilde hem çatışma sahnelerinde hem de diyalog kısımlarındaki değişim de gözler önüne serilmiş.

Tabi oyun ile ilgili en büyük şüphemiz ise Mafia 2: Definitive Edition oyununda yaşanan hüsran. Oyunun yenilenmiş sürümü çok kötü çıktığı için ilk oyuna olan yaklaşım ve heyecan da biraz düşmüş durumda. Umarız gerekli dersler alınmıştır. Bu videoda ayrıca karakterlerin orjinal halleri ile yenilenmiş halleri arasındaki farkı da net bir şekilde görebiliyoruz. Yapılan bu kıyaslama videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Mafia hakkında:

Sıfırdan başlayıp organize suçun Yasak çağında Mafya'da rütbenizi yükseltin. Mafyayla kasıtsızca yaşadığı bir olay nedeniyle Tommy Angelo, istemeden suç dünyasına dahil olur. Önce Salieri'ye katılmaktan rahatsızlık duysa da zaman geçtikçe ödüller görmezden gelinemeyecek büyür.

Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2020 04:46
Salieri biraz fazla genç olmuş gibi geldi. Onun haricinde her şey çok çok güzel olmuş, heyecan verici.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2020 00:37
Hep merak etmişimdir the gotfather oyununu neden böyle yapamadılar dingiller
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 16:31
Anılarım depreşti ;) Çok hoş duruyor, senaryo sağlamdı ilk oyunun yeni grafiklerle birlikte aynı atmosferi tekrar yaşamak... Bekleyelim biraz daha...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 12:39
witcher 3 vb çıtayı çok yükseltti, artık çok sırıtıyor bunlar remake bile olsa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 16.06.2020 03:42
Fark buyuk
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mafia: Definitive Edition grafikleri ne kadar değişti?
İlginizi Çekebilir