Maiev Shadowsong, Heroes of the Storm oynanış videosu geldi!

Hakan Hervenik 29.01.2018 - 17:44
Maiev, Nexus'a giriş yapıyor.

Blizzard'ın sevilen MOBA'sı Heroes of the Storm'un yeni karakteri olan Maiev Shadowsong'un oynanış videosu yayınlandı. Bir Warden ve aynı zamanda eski Priestess of the Moon olan Maiev Shadowsong, Warcraft serisinin sevilen karakterleri arasında yer almaktadır. Illidan Stormrage'in bekçisi olarak da bilinen karakter, 10,000 yıl boyunca Illidan'ın başında beklemiştir. Assassin türü bir kahraman olan Maiev, Nexus'da bir hayli korkulacak bir karakter olacak gibi görünüyor.

Maiev Shadowsong oynanış videosu

Maiev Shadowsong'un yetenekleri ise şöyle:

Hero Trait - Vault of the Wardens: Maiev havaya zıplayarak 0.75 saniye boyunca tüm saldırılardan kaçabilir. Pasif olarak ise 15 Armor vermekte.

Q - Fan of Knives: İşaretli olan alana 180 hasar verir. İki ve fazlası karaktere isabet ederse süresi azalır.

W - Unbral Bind: Maiev'in bir sonraki saldırısı etrafındaki önündeki karakterlere vurur ve Maiev'e bağlar. Uzaklaşan karakterler alanın dışına çıkınca geriye çekilir.

E - Spirit of Vengeance: Maiev, gölgesini ileriye yollayarak önündekilere hasar verir. Aynı zamanda gölgenin gittiği yere ışınlanabilir.

R : Containment Disc: Seçilen yere Glaive atan Maiev isabet ettiği karakteri 4 saniyeliğine hapseder.

R: Warden's Cage: Maiev, etrafında oluşturduğu kafes ile rakiplerini içeriye hapseder, dışarı çıkmaya çalışan karakterler hasar alarak merkeze zıplar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Maiev Shadowsong, Heroes of the Storm oynanış videosu geldi!
İlginizi Çekebilir