Mandalorian 2.sezonda ışın kılıcı kapışmaları olacak

Ersin Kılıç 24.02.2020 - 16:23
Star Wars evreninin en sevilen işlerinden biri olan The Mandalorion 2.sezonunda ışın kılıçlarının olacağı açıklaması geldi.

The Mandalorian 2.sezon için ışın kılıcı açıklaması geldi. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Kasım ayında başlayan The Mandalorian dizisi hem atmosferi hem de hikaye anlatımı ile sen sevilen Star Wars hikayelerinden biri olmayı başarmıştı. 2.sezonu yapım aşamasında olan diziden bu sevindirici açıklama ise birçok projeden de tanıdığımız Giancarlo Esposito'dan geldi. haber detaylarına geçmeden önce henüz The Mandalorian dizisini izlemeyen takipçilerimiz için spoiler, yani keyif bozucu içerik uyarısı yapalım.

Mandalorian 2.sezonda ışın kılıcı kapışmaları olacak

Breaking Bad, Better Call Saul, Labirent gibi film serilerinden de hatırlayacağımız Giancarlo Esposito, The Mandalorian 2.sezonunda ışın kılıcı kapışmalarının olacağını açıkladı. Dizide Moff Gideon karakterini canlandıran Esposito, 2.sezonda büyük bir mücadele olacağını belirterek ışın kılıcı ile ilgili şu sözleri sarf etmiş; "Dizinin 2.sezonunda büyük, epic bir ışın kılıcı mücadelesi var. İlk sezonda ışın kılıcı ile onurlandırılan tek karakter olduğumu belirtmeliyim. Bu gerçekten harika hissettiriyor."

Mandalorian 2.sezonda ışın kılıcı kapışmaları olacak

İlk sezonun son bölümünde hatırlayacağınız gibi Mando ile Moff Gideon arasındaki büyük kapışmayı görmüştük. Bu mücadeleyi Mando kazanmış olsa da Gideon elinde ışın kılıcına benzeyen Darksaber ile gözükmüş ve sezona da böyle veda etmişti. Bu açıklamalardan anlayacağınız üzere bu mücadeleye girişecek kişilerden birisi muhtemelen Moff Gideon olacak. Peki diğer kişi kim?

The Mandalorian'ın geçtiği zamana ve Disney tarafından yapılan Star Wars zaman çizelgesine baktığımızda dizinin Return of the Jedi'dan sonraki bir zamanda geçtiğini görüyoruz. Yani Luke galaksiye kısa bir süre de olsa barış getirmiş durumda. İmparatorluk dağılmış ve belki de First Order'ın ilk temellerinin atıldığı döneme denk geliyor diyebiliriz. Luke'un eğitim verdiği öğrenciler ve o dönemdeki jedi yokluğunu göz önüne alırsak ortaya iki ihtimal çıkıyor.

Yan hikayelerde olduğu gibi dizi için özel bir Jedi ya da Sith karakterine yer verilebilir. Ben bu ihtimali dizinin geçtiği dönem itibari ile oldukça düşük görüyorum. Diğer ihtimal ise Gideon'un elindeki Darksaber ile başka mücadelelere, muhtemelen Mando ile tekrar mücadeleye girişecek olması. buradaki kapışmadan bu ihtimal çıkıyor olabilir. Tabi bu tamamen tahmin. Darksaber karşısına bir ışın kılıcı görme ihtimalimiz de bulunuyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bu kapışmada yeni bir Jedi karakter görme ihtimalimiz var mı?

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2020 17:44
Bu sahne çok saçmaydı. Gemin düşmüş, ortada kimse yok. Sen neden ışın kılıcı çekersin ki? :)
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2020 16:42
Gemi enkazından çıkabilmek için kullandı nesi saçma
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2020 01:27
Bence direkt Luke'un kendisi bir bölümde görülebilir. Bu mücadeleler onunla arasında olabilir. Ayrıca Yoda'nın ırkı da henüz açıklığa kavuşmuş değil. Belki Mando bu ırktan olan birileriyle tanışır, onlar bu kılıcı kullanıyor da olabilir. Sadece tahmin tabi ki ??.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2020 00:26
Dark Saber'ın ne olduğunu merak edenler Star Wars Rebels anime dizisini izlesin, Ezra buluyor, Mandalorian Sabin kullanıyor vs.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2020 21:18
kyle katarn olsun lütfen
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2020 20:25
Allah aşkına olmasın yaa birşeyi de Jedi sith olayına bağlamayın ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mandalorian 2.sezonda ışın kılıcı kapışmaları olacak
İlginizi Çekebilir