Mansur Yavaş Twitch platformunda Pqueen'e konuk oldu

Alparslan Gürlek 17.03.2021 - 21:17
Mansur Yavaş canlı yayın platformu Twitch üzerinde Pqueen isimli yayıncının konuğu oldu. Yayın sırasında Twitch Türkiye izlenme rekoru kırıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, canlı yayın platformun olan Twitch üzerinde yayına katıldı. Pelin "pqueen" Baynazoğlu isimli ünlü Twitch yayıncısının canlı yayınına konuk oldu ve Twitch Türkiye izlenme rekoru kırıldı. Yayında toplanan bağışlar ise "Yeşilin Başkenti" projesi kapsamında fidan almak için kullanılacak. Ünlü yayıncı Pelin Baynazoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yayın boyunca çeşitli konulardan üzerinde sohbet ettiler ve sorular iletildi.

Mansur Yavaş ve Pelin 'pqueen' Baynazoğlu Twitch canlı yayınında 

Twitch Türkiye'de izlenme rekoru kıran canlı yayın pqueen kanalında gerçekleşti. Yaklaşık 360.000 kişinin izlediği canlı yayında "Yeşilin Başkenti" projesi için 20.000 liradan fazla bağış toplandı. Geçtiğimiz günlerde Twitch'e katılacağını bir video aracılığıyla duyuran Mansur Yavaş, bugün canlı yayında izleyicilerin karşısına çıktı. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Yavaş ile Baynazoğlu arasında keyifli bir sohbet gerçekleşti.

Yayını kaçırdıysanız tekrarını hemen buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden "Selam chat" videosunu paylaşan Mansur Yavaş Twitch platformuna geldiğinin haberini vermişti. Bugün de pqueen kanalına konuk olarak ekranların karşısına çıktı. Twitch sohbet kısmı yayın boyunca oldukça hareketliydi, öyle ki yazılanları yakalayıp okumak bile imkansızdı. Toplamda yaklaşık 360.000 kişinin izlediği yayında "Yeşilin Başkenti" projesi için 20.000 liradan daha fazla bağış toplandı.

Yeşilin Başkenti projesi nedir?

Yeşilin Başkenti projesi için 20.000 lira bağış toplandı

Projenin web sitesinde açıklama olarak "Yerli üreticiye destek, geleceğe nefes ve Atatürk'ün Başkenti'ne yaşam olduğunuzun belgesi hem size hem de sevdiklerinize her an bir tık kadar yakın olacak" ifadelerine yer veriliyor. Dilerseniz kendi adınıza, dilerseniz sevdiklerinizin adına sipariş vererek fidan bağışlayabiliyorsunuz. Bağışladığınız fidanlar, belirli parklara dikilecek ve proje kapsamında 50.000'den fazla ağaç dikilmesi hedefleniyor. Parkların listesi için buraya tıklayabilirsiniz. Peki sizler bu proje ve Mansur Yavaş'ın canlı yayın platformu Twitch'e gelmesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Lütfen siyaset, küfür ve hakaretten uzak yorumlar yapmaya özen gösterin. Çok teşekkürler!

Mansur Yavaş Twitch platformunda Pqueen'e konuk oldu
İlginizi Çekebilir