Mario + Rabbids 2 çıkış tarihi ve içerikleri sızdırıldı

Efdal Erdem 28.06.2022 - 15:00
Mario + Rabbids 2 çıkış tarihi ve içerikleri artık ulaşılabilir olmayan bir Ubisoft içeriğine göre belli oldu. Oyun çok bekletmeyecek.

Nintendo ve Ubisoft’un klasik simgeleri olan Mario ve Rabbids’leri barındıran ikinci ortaklaşa oyunu olacak olan Mario + Rabbids 2 çıkış tarihi ve içerikleri sızdırıldı. Devam oyunu ilk olarak Haziran 2021’de sürpriz bir fragmanla duyurulmuştu. Duyurudan bu yana iki taraf da oyuna dair bir sessizliğe büründü. 

GEMATSU’nun raporuna göre, pazartesi oyun hakkında yeni ayrıntılara Ubisoft mağazası üzerinden ulaşmak mümkündü. Mario + Rabbids 2 çıkış tarihi ve oyunun Gold Edition’una dair detayların belli olduğu belirtildi.

Mario + Rabbids 2 çıkış tarihi ve içerikleri hakkında detaylar

Muhtemelen yanlışlıkla yayına alınan mağaza sayfasına resmen ulaşmak mümkün olmasa da sitenin arşivlenmiş haline girilebiliyor. Dolayısıyla Ubisoft kendi oyunlarının çıkış tarihini sızdırmış oldu. Sızan bilgilere göre Mario + Rabbids 2, 20 Ekim 2022’de hem Gold Edition hem de Standard Edition ile çıkacak.

Mario + Rabbids 2 çıkış tarihi ve içerikleri sızdırıldı

Kaldırılan sayfada Gold Edition’un sonradan gelecek olan DLC’lere erişim imkanı tanıyacağı yazıyordu. DLC’lerin yeni hikaye içerikleri, yeni kahramanlar, görevler ve karşılaşmalar getireceği belirtiliyordu. Gold Edition'ın ayrıca üç özel silah görünümü içeren Galactic Prestige Pack'i de içereceği bildirildi. 

Orijinal Mario + Rabbids Kingdom Battle 2017'de piyasaya sürüldü, mizah anlayışı ve sağlam taktiksel oynanışıyla oyuncuların ve eleştirmenler tarafından çok tutuldu. Piyasaya sürüldükten bir yıl sonra, benzer şekilde iyi karşılanan Donkey Kong Adventure adlı bir DLC genişlemesi aldı. 

Oyunun mağaza sayfasının kısa bir süre için yayına alınması ve hemen kaldırılması belki de oyunun önümüzdeki saatlerde gerçekleşecek olan Nintendo Direct Mini: Partner Showcase’de gösterileceğini düşündürüyor. Gösteri, Nintendo'nun şu anda geliştirmekte olduğu oyunlardan ziyade ağırlıklı olarak üçüncü taraf oyunlarına odaklanacak.

Geçtiğimiz Pazartesi Ubisoft, Gamescom 2022’ye katılacağını da onayladı. 24-28 Ağustos boyunca Almanya, Köln’de gerçekleşecek olan Gamescom 2022 bu yıl ziyaretçi de kabul ediyor. Mario + Rabbids 2’nin bugün gösterilmemesi durumunda büyük olasılıkla Ağustos ayında duyurulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mario + Rabbids 2 çıkış tarihi ve içerikleri sızdırıldı
İlginizi Çekebilir