Mario + Rabbids: Sparks of Hope duyuruldu

Ersin Kılıç 12.06.2021 - 23:02
Ubisoft ve Nintendo iş birliğinin yeni meyvesi ortaya çıktı ve Mario + Rabbids: Sparks of Hope oyunu geçtiğimiz dakikalarda duyuruldu.

Akşama doğru resmi sitesi üzerinden sızdırılmasına rağmen sonradan sümen altı edilen Mario + Rabbids: Sparks of Hope geçtiğimiz dakikalarda resmi olarak duyuruldu. Ubisoft E3 2021 sunumunda ilk videosu ile birlikte duyurulan oyun iki firma iş birliğinin yeni meyvesi olarak karşımıza çıkıyor. 

Mario + Rabbids: Sparks of Hope duyuruldu

Mario + Rabbids: Sparks of Hope duyuruldu

2017 yılında Nintendo Switch için Mario + Rabbids Kingdom Battle isimli bir oyun çıkmıştı. benim de çok büyük bir keyif ile oynadığım bu oyunda Mario ve Rabbids karakterlerinin bir araya geldiği bir hikaye örgüsü ile karşılaşmıştık. Sıra tabanlı strateji türünde olan oyun cıvıl cıvıl ve esprili atmosferine rağmen gerçekten de oyuncuyu zorlayan bir yapıya sahipti. İşte Mario + Rabbids: Sparks of Hope 2017 yılında çıkan oyunun devamı niteliğinde olacak ve kahramanlarımızı bir kez daha bir araya getirecek.

Oyunda Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi ve Rabbid Rosalina başta olmak üzere her iki oyun dünyasından da birçok karaktere yer verilecek. Oyunun hikaye açıklamasında ise "Kötü niyetli bir varlığı yenmek ve Spark arkadaşlarınızı kurtarmak için galaktik bir yolculuk." ifadesine yer verildiğini görüyoruz. Ayrıca ilk oyuna nazaran hem arena kısımları hem de serbest dolaştığımız bölgelerin daha geniş tutulduğu da göze çarpıyor.

Farklı gezegenlere gideceğimiz oyunda yeni bir düşmanla yüzleşmek zorunda klacağız. Ayrıca bu hikayede Rabbids'lere benzeyen Sparks isimli yaratıkların gücünden ve yardımından da faydalanacağız. Taktiksel olarak çok daha farklı bir oynanış sunacak olan oyunda yeni dinamikler ve karakterler de karşımıza çıkacak. İlk oyunun incelemesine ve 2022 yılında Nintendo Switch platformuna çıkacak yeni oyunun Alpha sürümünden alınan ilk oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Mario + Rabbids Kingdom Battle inceleme

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mario + Rabbids: Sparks of Hope duyuruldu
İlginizi Çekebilir