Mario + Rabbids: Sparks of Hope yeni video ve bilgiler

Ersin Kılıç 30.06.2022 - 13:31
Son günlerde hakkında yeni detaylara kavuştuğumuz Mario + Rabbids: Sparks of Hope için yeni video dışında bazı yeni bilgilere de yer verildi.

Nintendo ve Ubisoft ortaklığının bir meyvesi olan Mario + Rabbids: Sparks of Hope için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Oyun için geçtiğimiz günlerde düzenlenen Nintendo Direct sunumunda yeni bir video yayınlanmış ve hemen sonrasında yeni detaylar verilmeye başlanmıştı. Bu Direct Mini sonrasında Ubisoft oyun için ayrı bir sunuma daha imza attı. Bu sunumda yeni videoların yanı sıra bazı önemli detaylara da yer verildi.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope için yeni videolar yayınlandı

Mario + Rabbids: Sparks of Hope yeni video ve bilgiler

Bu sunumda oynanış detayları konusunda birçok bilgi veren Ubisoft, oyunun müziklerine üç önemli ismin imza attığını açıkladı. Bir önceki oyunun da müziklerine imza atan Grant Kirkhope'a Yoko Shimomura ve Gareth Coker'ın katıldığı açıklandı.

Coker daha önce Halo: Infinite ve Ori oyunlarının müziklerine imza atmıştı. Efsanevi oyun bestecilerinden biri olan Shimomura ise Street Fighter II, Breath of Fire, Super Mario RPG, Final Fantasy XV gibi birçok oyunun yanı sıra Kingdom Hearts serisinin de müziklerine imza atmıştı. Mario + Rabbids: Sparks of Hope çıkış tarihi 20 Ekim olarak açıklanmıştı. Ubisoft'un verdiği yeni bilgiler ve oyunun yeni videoları şu şekilde;

Mario + Rabbids® Sparks of Hope Gösterimi sırasında, oyunun Yaratıcı Yönetmeni Davide Soliani, Mario ve arkadaşlarını bekleyen kozmik macerayı detaylıca anlattı. Maceraya yeni bestecilerin katıldığını duyurdu: efsanevi Japon besteci Yoko Shimomura ve ödüllü besteci Gareth Coker. Ünlü İngiliz video oyunu bestecisi Grant Kirkhope da Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın müziklerini ustaca besteledikten sonra seriye geri dönüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 07:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mario + Rabbids: Sparks of Hope yeni video ve bilgiler
İlginizi Çekebilir