Mark Zuckerberg, Instagram'ın yakında NFT'leri ekleyeceğini açıkladı

Merlinin Kazanı 16.03.2022 - 19:10
Facebook kurucusu ve Meta CEO'su Mark Zuckerberg, Instagram'ın 'yakın vadede' NFT entegrasyonunu alacağını açıkladı.

Meta, eski adıyla Facebook, CEO'su Mark Zuckerberg, Instagram'ın NFT'leri platformuna entegre etmeye hazırlandığını açıkladı.

Mark Zuckerberg, Instagram'ın yakında NFT'leri ekleyeceğini açıkladı

Zuckerberg'in, Austin, Teksas'ta düzenlenen South by Southwest konferansında Instagram'a gelecek güncellemeyi açıkladı. Facebook'u kuran Zuckerberg, "yakın vadede" Instagram'ın NFT'leri getireceğini ve "umarım" önümüzdeki aylarda kullanıcıların NFT'lerini Instagram içinde kullanmaya başlayabilecklerini söyledi.

NFT'lerin benimsenmesi, Zuckerberg'in şirket genelinde meta veriye geçişinin bir parçası ve bu, Facebook'un Ekim 2021'de Meta olarak değişmesinin bir yansıması.

Twitter'da bu yılın başında NFT'leri kullanıcıları için aktifleştirmişti. Facebook biraz geride kalsa da, bunun kazanç odaklı hamleler kaynaklı bekletilmesi çok muhtemel. Instagram'ın NFT'lere olan ilgisi, ana şirket Meta'nın dijital ürünlerle dolu kazançlı, birbirine bağlı bir sanal dünyaya ilişkin daha geniş vizyonuyla örtüşüyor. Zuckerberg etkinlikte, "Metaverse'de avatarınızın giydiği kıyafetlerin NFT olarak basılabileceğini ve farklı yerler arasında götürebileceğinizi umuyorum" dedi.

Biz oyuncular açısından da önemli. Zira geçtiğimiz günlerde çıkan GTA 6 NFT içerebilir haberi, önümüzdeki yapımlarda sıkça görebileceğimiz gösteriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mark Zuckerberg, Instagram'ın yakında NFT'leri ekleyeceğini açıkladı
İlginizi Çekebilir