Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin özeti yayınlandı

Ersin Kılıç 31.12.2021 - 17:40
Mayıs ayında gösterime girecek olan ve fragmanı ile dikkat çeken Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin özeti yayınlandı.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness ya da Türkçe adı ile Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında filminin özeti geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı. Özellikle Spider-Man: No Way Home filminin ardından gözlerin çevrildiği ve karanlık bir tonlamaya sahip olacağı belirtilen film için yavaş yavaş geri sayıma başlandığını da söyleyebiliriz.

UYARI: Özet ve haber detayları Spider-Man: No Way Home ve What If izlemeyenler için SPOILER olabilir

Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin özeti yayınlandı

Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin özeti yayınlandı

Filmin özetinde Spider-Man: No Way Home filminde yapılan büyüye atıfa bulunulmuş ve çoklu evrenin kapılarının artık aralandığı belirtilmiş. Zaten filmin yayınlanan ilk fragmanında da bunu net bir şekilde görmüş ve What If dizisinde de karşımıza çıkan Supreme Doctor Strange karakterinin filmde yer alacağını öğrenmiştik. 6 Mayıs 2022'de gösterime girecek filmin özeti şu şekilde;

“Artık Iron Man ve Kaptan Amerika, Avengers: Endgame'de gerçekleşen şiddetli bir savaşın ardından ayrıldığına göre, eski dahi cerrah ve hepsinin en güçlü sihirbazı olan Doctor Strange'in Yenilmezler'de merkezi bir figür olarak aktif bir rol oynaması bekleniyor. Ancak, en tehlikelisi olarak kabul edilen yasak bir büyüyle sihrini istediği gibi zaman ve uzayı manipüle etmek için kullanması, 'Multiverse' adı verilen gizemli bir çılgınlığın kapısını aralamıştır. Strange, her şeyin değiştiği bir dünyayı yeniden kurmak için müttefiki ve Yüce Büyücü olan Wong (Benedict Wong) ve Yenilmezler'in en güçlü üyelerinden Scarlet Witch, yani Wanda'dan (Elizabeth Olsen) yardım ister. Ancak insanlığın ve tüm evrenin üzerinde, artık yalnızca onların gücüyle yapılamayacak korkunç bir tehdit belirmektedir. Daha da şaşırtıcısı, evrendeki en büyük tehdit tıpkı Doctor Strange'e benziyor…

“Benzersiz bir dünya görüşünü ifade eden yönetmen Sam Raimi, zaman ve mekânı aşan ezici bir ölçek ve benzeri görülmemiş bir görsel deneyim ile tüm dünyayı büyüleyecek!”

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin özeti yayınlandı
İlginizi Çekebilir