Marvel’s Midnight Suns için uzun bir oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 8.09.2021 - 10:52
Fraxis ekibi düzenlediği 20 dakikalık özel sunumda Marvel’s Midnight Suns oyununa dair uzun bir oynanış videosuna da yer verdi.

Sıra tabanlı strateji türünü seven oyuncuların büyük bir merakla beklediği Marvel’s Midnight Suns için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Gamescom 2021 fuarının açılış sunumunda duyurulan ve ilk videosu ile dikkatleri üzerine çeken Marvel’s Midnight Suns için uzun bir oynanış videosu daha yayınlandı. Fraxis ekibinin düzenlediği 20 dakikalık özel sunumda oyunun birçok dinamiğine yer verilen oynanış sekansları yayınlandı.

Marvel’s Midnight Suns için uzun bir oynanış videosu yayınlandı

Marvel’s Midnight Suns için uzun bir oynanış videosu yayınlandı

Videoya baktığımızda diyalog kısmının biraz yapay durduğunu itiraf etmemiz gerekiyor. Özellikle Sabretoth ve Wolverine arasındaki konuşmaları çok beğenmedim. Fakat dövüş sistemine geçildiğinde özellikle XCom serisi için kullanılan sisteme göre çok farklı dinamikler kullanıldığını görüyoruz. Kart sistemi ile ilgili detayları daha önce paylaşan ekip bu sefer dövüş alanında yapabileceklerimiz konusuna daha fazla eğilmiş.

Düz ve özel yetenek gerektiren saldırılar dışında etrafta bulunan objeleri de kullanarak farklı stratejiler gerçekleştirebiliyoruz. Örneğin çöp konteynırını iterek birden fazla düşmana hasar verebiliyor ya da hedef aldığımız bir düşmanı arkasında bulunan patlayıcıya doğru gitmesini sağlayarak etrafta bulunan diğer düşmanlara da hasar verebiliyorsunuz. Hatta yolda duran elektrik direklerini bile devirerek saldırı düzenlemek mümkün kılınmış. Bulunduğumuz alana göre oyundaki bu tarz objeleri sık sık kullanmamız gerekecek gibi duruyor.

Mart 2022'de piyasaya çıkacağı açıklanan Marvel’s Midnight Suns'da Hydra'nın Şeytanların Anası Lilith'i yüzyıllarca süren bir uykudan dirilttiğine tanıklık edeceğiz. Lilith, eski bir kehaneti tamamlamak ve kötü efendisi Chthon'u çağırmak için her şeyi yapacak. Eşiğe itilen Yenilmezler, doğaüstü güçlere sahip genç kahramanlar olan Midnight Suns'ın (Nico Minoru, Blade, Magik ve Ghost Rider) yardımına başvurarak umutsuzca Cehennem Ateşi ile ateşle savaşmaya çalışacaklar. Birlikte eski bir savaşçıyı diriltirler - Lilith'in terkedilmiş çocuğu ve onu yendiği bilinen tek kahraman olan Hunter.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel’s Midnight Suns için uzun bir oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir