Marvel Snap yeni kart oyunu tanıtıldı

Atıf Doğan Özcan 20.05.2022 - 13:41
Eski Hearthstone ekibi, Marvel evreninden bizlere bir şeyler getirdi. Marvel Snap yeni kart oyunu resmi olarak tanıtıldı. Uzun süredir geliştirme aşamasındaydı.

Marvel Snap yeni kart oyunu, Eski Hearthstone ekininin geliştirmiş olduğu bu güzel yapım bugün gün yüzüne çıktı. Ekip uzunca bir süredir oyunu geliştirmekle meşguldü. En son çıkan Dr Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında’nın hemen sonrasında Marvel evreninden böylesine güzel bir içerik bizleri mest etti diyebiliriz.

Marvel Snap yeni kart oyunu resmi olarak tanıtıldı

Eski Hearthstone ekininden Ben Brode’nin kurucusu olduğu Second Dinner tarafından yapılan Marvel Snap yeni kart oyunu bugün basına tanıtıldı. Oyun yapım süreci dört yıl sürdü ve sonunda resmi olarak çıktı. Geliştirici oyunun CCG (Koleksiyonu yapılabilir kart oyunu) türünün en hızlı oyunlarından birisi olduğu iddiasıyla yapımı diğer oyunlardan ayırıyor.

Second Dinner, çok hızlı olan bir oyun olduğu vaadinde bulunuyorlar, her savaşın yaklaşık üç dakika kadar süreceği tahmin edilirken, her iki oyuncunun da birbirini beklemek yerine aynı anda oynayabilecekleri belirtildi. Oyunda ayrıca zaferinden emin olan tarafın üstünlüğünü ikiye katlamasını sağlayan bir “snap” mekaniği gibi bir dizi yeni konsept barındırıyor.

Benzer oyun türlerinden farkı hızı olacak

Marvel Snap’teki kartlar, CCG türündeki benzer oyunlar olan Hearthstone ve Magic Arena’daki kartlara benzer nitelikte. Kartların üzerinde saldırı ve savunma güçleri atanmış olarak görünüyor, kartlar oynandığında veya başla bir etkileşime girdiğinde tetiklenen yeteneklere sahipler. Desteler 12 benzersiz karttan oluşuyor ve oyun piyasaya sürüldüğünde bütün Marvel evreninin dört bir yanından karakterleri içeren 150’den fazla benzersiz kart olacak.

Marvel Snap yeni kart oyunu tanıtıldı

Marvel Snap, Ben Brode tarafından kurulan ve aralarında eski Hearthstone geliştirici ekibinden üyelerinde olduğu bir oyun stüdyosu Second Dinner’ın birinci sınıf ilk oyunudur. Ayrıca Second Dinner, Marvel Entertainment ve TikTok geliştiricisi ByteDance’nin sahip olduğu yayıncı Nuverse ile ortaklık kurdu.

Marvel Snap yeni kart oyunu, oynaması ücretsiz ve mobil ve PC platformlarında mevcut olacak ve bugünden itibaren oyuncular Android cihazlarda sınırlı bir kapalı betaya kaydolabilirler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 11:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2022 15:46
HS'yi yaratan adam Ben Brode'nin işiymiş. Çok iç açıcı görünmüyor ama Hearthstone'un altın dönemlerinin yarısını bile yakalasa ihya eder.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel Snap yeni kart oyunu tanıtıldı
İlginizi Çekebilir