Marvel sonunda Nova karakterini MCU'ya getiriyor

Ersin Kılıç 25.03.2022 - 15:25
Marvel Sinematik Evreni hayranlarının uzun süredir beklediği karakterlerden biri olan Nova, MCU'da karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Marvel Sinematik Evreni hali hazırda sinema salonlarında büyük bir sektöre bürünürken özellikle Disney+ servisinin açılmasıyla daha da genişleyen bir yapıya büründü diyebiliriz. Özellikle Loki, WandaVision ve Hawkeye gibi seriler dışında yayına girmeyi bekleyen ve çekim aşamasında olan birçok proje daha bulunuyor. Marvel ise hali hazırda bu büyük sinematik evrenine yeni karakterler ekleme peşinde.

Marvel sonunda Nova karakterini MCU'ya getiriyor

Marvel sonunda Nova karakterini MCU'ya getiriyor

İşte bu karakterlerden birisi de Nova. Uzun süredir Marvel hayranlarının görmeyi umduğu Nova'nın son olarak Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin fragmanında, teori ve dedikodu olarak karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. Filmin fragmanında Captain Marvel, Human Torch, Iron Man, Monica Rambeau ve Nova gibi karakterlerden biri olabileceği söylenen bir karakter gözüküyordu. Açıkçası bu karakterin Marvel bir fragman hilesi yapmıyorsa Human Torch ya da Nova gibi karakterlerden biri olabileceğini düşünmüyorum. 

Konumuza dönecek olursak, işte uzun süredir beklenen bu karakter sonunda MCU'ya dahil olmak üzere. Deadline'ın haberine göre Marvel, karakteri hayata geçirmek için düğmeye basmış durumda. Henüz sinema ya da dizi projesi konusunda net bir şey belli olmasa da bu projede Moon Knight dizisinin yazarı Sabir Pirzada'nın görevlendirildiği belirtiliyor. Karakterin hikayesini de göz önüne alırsak Guardians of the Galaxy 3 filminde de ilk kez karşımıza çıkma olasılığı bulunuyor diyebiliriz. Tabi resmi bir açıklama henüz yok.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 09:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2022 14:42
Nova'yı Guardians of Galaxy'den sonra Spiderman filmlerinde görsel cok iyi olur. Ultimate Spiderman'da aralarındaki tatlı atışmayı filmde de görmek güzel olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2022 23:28
Yıllardır filim izliyorum ve bu tarz filimleri hatta kamera arkası bile izliyorum izleme bilader o zaman
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2022 15:36
Süper kahraman filmleri bitsin artık yeter ya
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2022 19:19
Zorlamı izletiyorlar? Zorla izletiyorlarsa söyle müdahale edelim. Yok ise izleme olsun bitsin
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2022 05:06
Ah ah şu illa her konuda bir yorum yapma takıntısına sahip Z kuşağı... Senin sevmemen ya da senin ilgi alanına girmemesi, bir şeylerin bitmesine ya da yok olmasına sebep olamaz genç kardeşim. İlgi alanın değilse, senin bu haberlerle ya da filmlerle bir alakan yok. Düşüncelerinin bir değeri yok.
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2022 19:27
Sebep? Recep vedik 7 çıkıyor. o yüzden çok normal :D kıyaslamam saçma oldu ama popüler kültür....
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel sonunda Nova karakterini MCU'ya getiriyor
İlginizi Çekebilir