Yeni dizi Marvel's Cloak & Dagger'ın yeni fragmanı yayınlandı

Nagihan Selin İnce 30.04.2018 - 22:22
Diğer Marvel yapımlarına göre daha karanlık duruyor.

Marvel’s Cloak & Dagger'ın son fragmanı da yayınlandı. Marvel'ın en yeni dizisi olan Cloak & Dagger Freeform kanalında izleyici ile buluşacak. Yayınlanan bu yeni fragman ile kahramanları ve onları bekleyen karanlık geleceği az da olsa görme imkanı elde ediyoruz.

Freeform ve Marvel'ın işbirliğinde Marvel's Cloak & Dagger'dan son fragman da yayınlandı

Marvel'dan 2018 yılında  Agents of S.H.I.E.L.D.'in devamı,  Jessica Jones dizisinin 2. sezonu ve vizyona gireli yalnızca günler olmuşken rekor kıran Avengers: Infinity War ile Black Panther gibi son derece başarılı yapımlar izledik. 2018'nin geri kalanında da Marvel ne televizyonda ne de sinemalarda hız kesmeyecek gibi duruyor.

Bu Haziran'da Freeform kanalında yayınlanmaya başlayacak olan dizi aslında ilk olarak beyaz perde için düşünülse de bir türlü proje hayata geçememişti, sonunda MarvelCloak & Dagger'ı dizi yapmaya karar verdi ve bu dizi küçük ekranda izlediğimiz Marvel projelerinden daha karanlık olacak gibi duruyor. Dizinin henüz diğer yapımlar ile arasında bir kurgusal bağlılık olup olmayacağını bilinmese de bir ihtimal Marvel’s Runaways ile birleşebilirler gibi duruyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel'ın en yeni dizisi Cloak & Dagger'dan son fragman geldi
İlginizi Çekebilir