Marvel'in yeni planları, Samuel Jackson'ın ağzından kaçmış olabilir

Merlinin Kazanı 18.03.2022 - 17:17
MCU'nun Nick Fury'si, Samuel Jackson, bir röportajında verdiği ipucu Marvel'in yeni planları için bir gösterge olabilir.

Nick Fury'nin Marvel'in Disney+'da yayına girecek olan Secret Invasion dizisinde ortaya çıkacağını biliyoruz. Çekimlerin Londra'da olduğunu da biliyoruz. Ancak işin ilginç yanı, başka bir set görüntüsünde de Samuel Jackson'ın isminin yazılı olduğu sandalyenin ortaya çıkması, Marvel'in yeni planları çerçevesinde, sadece bu dizide değil, başka projelerde de görüneceğini ortaya çıkarttı.

Marvel'in yeni planları, Nick Fury'nin üç farklı projede daha rol aldığını gösteriyor

Oyuncunun isminin yazılı olduğu set,  Ant-Man ve The Wasp: Quantumania seti idi. Daha önceki iki Ant-Man filminde görünmeyen Nick Fury'nin son filmde ortaya çıkması onunla yapılan önceki röportajları hatırlattı. Jackson, Londra'dayken Secret Invasion (Gizli İstila) çekimleri için çalışırken bir yerden diğerine koşturduğunu açıklamış ve eklemişti: "Bir partide üç Marvel filmi gibiydi.". O açıklama sırasında bunu, Fury'nin üç filmde daha olacağını düşünseler de, bu herkes için aynı anlama gelmemişti.

Marvel'in yeni planları

Ortaya çıkan sandalye bu soruları yeniden gündeme getirdi. Zira Jackson, Marvel ile dokuz film için anlaşma yapmıştı ve bu diğer yapımların toplamı ile film sayısı bu rakamı geçiyordu.

Eğer Marvel'in yeni planları çerçevesinde Nick Fury'i daha sonraki filmlerde de görmek varsa, onunla MCU Faz 4'te de görmemiz mümkün olabilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel'in yeni planları, Samuel Jackson'ın ağzından kaçmış olabilir
İlginizi Çekebilir