Marvel's Avengers PS5 ve Xbox Series X / S sürümleri çıktı

Ersin Kılıç 19.03.2021 - 11:19
Geçtiğimiz yıl çıkan Marvel's Avengers PS5 ve Xbox Series X / S sürümleri an itibari ile çıkmış durumda. Yeni nesil çıkış fragmanı da yayınlandı.

Marvel's Avengers PS5 ve Xbox Series X / S güncellemesi sonunda yayınlandı. Geçtiğimiz yıl PC platformu dışında PS4 ve Xbox One sürümleri de çıkan oyunun yeni nesil sürümü de duyurulmuş ve daha önce alan oyuncuların bedava olarak bu sürüme yükseltme yapabilecekleri açıklanmıştı. Dün akşam düzenlenen Square Enix duyuruları arasında oyunun yeni nesil çıkış videosu da yayınlandı. Konuyla ilgili yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

Marvel's Avengers yeni nesil sürümü yayınlandı

Oyunun PlayStation 4 veya Xbox One sürümüne sahip olan oyuncular, ek ücret ödemeden tam yeni nesil sürüme yükseltebilir ve ilerlemelerini sürdürmek için kayıtlı oyunlarını aktarabilirler.

Buna ek olarak, oyunun piyasaya sürüldükten sonraki ikinci Operasyonu olan Marvel's Avengers Operation: Hawkeye - Future Imperfect şimdi çıktı ve oyun için yeni bir oynanabilir Süper Kahraman sunuyor: Clint Barton, aynı zamanda Hawkeye olarak da bilinen, eşsiz bir hassasiyete sahip bir okçu.

Clint Barton, Marvel's Avengers Operation: Hawkeye - Future Imperfect'in bir parçası olarak benzersiz yeteneklerini oyunun kadrosuna getirecek ve tüm platformlarda temel oyunun sahiplerine ücretsiz olarak katılacak. Yeni oynanabilir Süper Kahramana ve oyunun devam eden Avengers Initiative hikayesindeki yeni bölüme ek olarak, Marvel's Avengers Operation: Hawkeye - Future Imperfect ayrıca güçlü bir yeni kötü adam tanıtıyor: Hulk'un Bruce Banner'ın beyni ve Hulk'un güçlü yönleri ve yetenekleri ile yeni bir versiyonu olan Maestro şimdi kıyamet gibi bir gelecekte çıldırdı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 10:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Avengers PS5 ve Xbox Series X / S sürümleri çıktı
İlginizi Çekebilir