Square Enix sunumunda yapılan tüm duyurular

Alparslan Gürlek 18.03.2021 - 22:11
Square Enix sunumunda yapılan bütün duyuruları sizler için bu yazımızda derledik. Life is Strange Remastered gibi birçok sevindirici duyuru yapıldı.

Bugün yapılan Square Enix sunumunda birkaç yeni oyun duyurusuyla birlikte önemli yeniden yapım projesi de açıklandı. Şirketin Montreal Stüdyosu tarafından geliştirilen mobil oyunlar ile birlikte Just Cause gibi serilerin hayranlarını mutlu edecek haberlerimiz de var.

Square Enix sunumunda yapılan bütün duyurular

Square Enix'in bugün saat 20:00'da gerçekleştirdiği sunumda Tomb Raider serisinin 25. yılı kutlamaları dışında birçok farklı seriden de yeni oyunlar gördük. Bunun yanı sıra sevilen serilerden biri için remastered sürümü de geldi. Outriders'ı bekleyenler için dolu dolu yeni fragmanlar da yayınlandı. Gelin hepsine birlikte bakalım.

Outriders için iki yeni fragman daha yayınlandı

Outriders 1 Nisan 2021 tarihinde piyasaya sürülecek. Çıkışına az bir zaman kala Square Enix sunumunda yeni bir fragmanla bazı detaylar paylaşıldı. Geçtiğimiz günlerde GeForce Now'a da eklenen oyun için gelen detayları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Ayıca yeni sinematik fragmanı da hemen alt tarafta bulabilirsiniz.

Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy Square Enix sunumunda resmiyet kazandı

Geçtiğimiz günlerde Microsoft Store üzerinde sızdırılan yapıma dair aslında birçok detayı biliyorduk. Serinin 25. yılını kutlamak için hikayeyi yeniden başlatan son 3 oyunun remastered sürümleri tek pakette toplanmış durumda. Yayınlanan fragmanda da detayları gösteriliyor.

Just Cause: Mobile için bomba gibi fragman

Just Cause: Mobile, iOS ve Android cihazlar için yayınlanacak yeni bir mobil oyun. Rico Rodriguez ve Annika Svensson olarak başlayacağınız yolculuk oynaması ücretsiz bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Yayınlanan sinematik fragman ise oldukça etkileyici görünüyor.

Square Enix sunumunda Hitman Sniper Assassins için yeni teaser yayınlandı

Hitman Sniper Assassins de yine iOS ve Android için yayınlanacak bir mobil oyun. Henüz yapım aşamasında olan için yayınlanan kısa teaser çok fazla detay içermese de Square Enix Montreal tarafından geliştiriliyor. Bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek.

Marvel's Avengers yeni nesil çıkış fragmanı yayınlandı

Marvel's Avengers için 4K 60FPS çalışan geliştirilmiş görseller, daha iyi yıkım efektleri ve birçok yeni nesil avantajını yanında getiren sürüm çıktı. Daha yüksek çözünürlüklü dokular ile daha kısa yükleme süreleri gibi yeni nesil konsolların avantajlarından faydalanacak oyun an itibariyle PS5 ve Xbox Series X / S üzerinden indirilebilir.

Bunun yanı sıra Marvel's Avengers Black Panther genişlemesi de duyuruldu. Oyuna eklenen Black Panther genişlemesi birçok yeni içeriği beraberinde getiriyor. Alt taraftaki fragmandan detayları öğrenebilirsiniz.

Life is Strange: True Colors Square Enix sunumunda duyuruldu

Serinin yeni oyunu hem mevcut hem yeni nesil konsollar için geliyor. Bununla birlikte PC ve Stadia üzerinde de yayınlanacak. An itibariyle ön siparişe açılan oyunun fiyatı ve çıkış tarihi gibi detaylar için buraya tıklayarak ilgili haberimize gidebilirsiniz. 

Life is Strange Remastered Collection da Square Enix sunumu sırasında duyuruldu. Serinin geçmiş oyunlarının yeniden elden geçirilmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkacak.

Sonunda Project Athia'nın bir ismi var: Forspoken

İsimsiz bir proje olarak karşımıza çıkan Project Athia, bugün Forspoken adıyla duyuruldu. Oyunun oldukça ilgi çekici göründüğünü belirtmeliyiz. Detayları için yine ilgili haberimizi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Space Invaders için Square Enix Montreal'den yeni teaser

Yeni bir artırılmış gerçeklik deneyimi olarak gelen sıradaki Space Invaders oyunu, mobil cihazlar için yayınlanacak. Fragmanı alt taraftan izleyebilirsiniz.

 

 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 08:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2021 00:09
Projeleri çöp . Adam akıllı yeni bir deus ex oyunu yapamadılar. Millet cyberpunk 2077 faciasından sonra futuristik oyuna aç kaldı. Yaşanılan hayal kırıklığını nasıl fırsata çevirmez bu firma aklım almıyor!
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2021 08:59
Yapmak zorundalar mı??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Square Enix sunumunda yapılan tüm duyurular
İlginizi Çekebilir