Marvel's Echo dizisi için ilk görsel yayınlandı

Ersin Kılıç 18.05.2022 - 12:19
Disney+ servisinde 2023 yılında yayınlanacak olan Marvel's Echo dizisi için ilk görsel yayınlandı. Dizinin prodüksiyon aşaması başladı.

Disney yaptığı açıklama ile Marvel's Echo dizisi için prodüksiyon aşamasına geçildiğini duyurdu. Çekimleri başlayan dizi için ilk görsel de resmi olarak yayınlandı. Yayınlanan bu görselde tabi ki diziye de adını veren karakteri görüyoruz.

Marvel's Echo dizisi 2023'te yayınlanacak

Beyaz Perde'de çoklu evrenler dahil olmak üzere daha büyük olaylara yer veren Marvel anlaşılan dizi tarafında yine Loki, WandaVision gibi serilerle karşımıza çıksa da daha alt segment karakterlerin hikayesini de pas geçmeyecek. İlk olarak geçtiğimiz aylarda yayınlanan Hawkeye dizisi ile Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olan Echo karakteri, 2023 yılında ise kendi serisine kavuşacak.

Alaqua Cox'u bir kez daha Maya Lopez rolü ile izleyeceğimiz dizide henüz resmi olarak duyurulmasa da Vincent D’Onofrio tarafından canlandırılan Kingpin karakterine de yer verilmesi bekleniyor. İkili arasındaki durumu göz önüne alırsak aksi bir durumun yaşanmasının zor olduğunu da söyleyebiliriz. Dizi için yayınlanan ilk görsel şu şekilde;

Marvel's Echo dizisi için ilk görsel yayınlandı

Dizinin yayınlanan özetinde şu açıklamalara yer verilmiş; "2023'te yalnızca Disney+'da yayınlanacak olan Echo'nun başlangıç hikayesi, New York'taki acımasız davranışları sebebiyle memleketinde yakalanan Maya Lopez'i yeniden karşımıza çıkartacak. Maya, geçmişiyle yüzleşmeli, Kızılderili kökleriyle yeniden bağlantı kurmalı ve ilerlemeyi umuyorsa aile ve toplumun anlamını benimsemelidir. ”

Marvel's Echo dizisi kadrosunda Alaqua Cox dışında Chaske Spencer (Wild Indian), Tantoo Cardinal (Killers of the Flower Moon), Devery Jacobs (Reservation Dogs), Cody Lightning (Hey, Viktor!) Graham Greene (1883) ve Zahn McClarnon (Dark Winds) gibi oyuncular yer alıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 19:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2022 13:37
Çakırbeyli de var mı ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Echo dizisi için ilk görsel yayınlandı
İlginizi Çekebilir