Marvel's Midnight Suns çıkış tarihi sızdırılmış olabilir

Murathan Özlü 3.06.2022 - 22:47
Marvel's Midnight Suns çıkış tarihi, ön sipariş detayları ve oyuna eklenecek sürpriz karakterler sızdırılmış olabilir

Marvel's Midnight Suns çıkış tarihi belli olmuş olabilir. 2021 yılında çıkması planlanan Marvel's Midnight Suns 2022 yılının ikinci yarısına ertelenmişti. Oyunun resmi çıkış tarihi henüz duyurulmamış olsa da sızdırıldığı iddia edilen bir kapak görseli ve ön sipariş detaylarına göre oyunun 6 Ekim 2022'de piyasaya çıkacağı iddia ediliyor.

Marvel's Midnight Suns çıkış tarihi sızıntısı Ekim ayına işaret ediyor

Sızdırılan görseller 2K'nın talebi üzerine kaldırıldığı ifade ediliyor. Ancak oyun basınından Nils Ahrensmeier'ın iddiasına göre oyunun ön siparişinde 3 farklı versiyonu olacak. Standard, Enhanced ve Legendary versiyonlar. Oyunun Enhanced Edition paketinde, standard sürüme ek olarak 5 kostümün yer alacağı ifade ediliyor. Bu kostümler Captain America (Future Soldier), Captain Marvel (Mar-Vell), Magik (Phoenix 5), Nico Minoru (Sister Grimm) ve Wolverine (X-Force).

Marvel's Midnight Suns çıkış tarihi
Oyunun Legendary (efsanevi) sürümünde ise 23 karakter kostümü ve 4 DLC-Season Pass'in yer alacağı iddia ediliyor. Buna ek olarak, 12 kahramandan oluşacak ekibin (9 tanesi belliydi) diğer üyelerinin Spider-Man ve Scarlet Witch olacağın iddia edilmiş. Bu durumda 12.ci kahraman hala belli değil. Sızdırıldığı iddia edilen Legendary sürümün ayrıca alternatif bir kapak görseliyle geldiği ve bu görselde, iyi karakterlerin kötü karakterler ile yer değiştirdiği belirtiliyor. İddiaya göre bu kapak görselinde Lilith, Venom, Hulk, Sabretooth ve Scarlet Witch yer alıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Midnight Suns çıkış tarihi sızdırılmış olabilir
İlginizi Çekebilir